Zaczepiła mnie nieznajoma. Niestety nie ja bylem powodem tej zaczepki

lookash_c

Pionier e-mobilności
Jak już liczą ile kosztuje jazda, to może niech policzą, że auto samo w sobie się nie opłaca, a już na pewno nie nowe. Najlepiej brać passeratti 2000r.
Szkoda, że nie ma ikonki "facepalm".
Daj spokój z takimi argumentami - ktoś chce kupić nowe auto i kalkuluje sobie co ile kosztuje. Exel prawdę im rzecze (stąd zresztą tyle elektryków - ludziska sobie policzyli, że im się opłaca).

Bronek

Pionier e-mobilności
@Agacia76 i buty
O ile wiem to 38, romar ciuchów to najczęściej M lub chińskie L i na tym kończy się moja wiedza o swojej żonie . Zatajono przede mną wiele innych bardziej istotnych szczegółów, dlatego sie zdecydowałem...

pS. Przypomina mi to zakup Leafa

Michal

Moderator
Szkoda, że nie ma ikonki "facepalm".
Daj spokój z takimi argumentami - ktoś chce kupić nowe auto i kalkuluje sobie co ile kosztuje. Exel prawdę im rzecze (stąd zresztą tyle elektryków - ludziska sobie policzyli, że im się opłaca).
🤦‍♂️ Kto liczył ten liczył...

Bronek

Pionier e-mobilności
Jest nas tutaj mniej, bo i tematyka lekko męska😉u nas to ja wybrałam auto i ja je użytkuję, więc od początku musiałam rozgryzać Teslę sama i dlatego trafiłam na to forum. Mnie interesowało najbardziej czy nie będę musiała jeździć z kablem w tyłku , a reszta wyszła w trakcie użytkowania -kobieta też człowiek i uczy się przez całe życie, a poza tym polemiki na tym forum na pewno Wasze Panie by zainteresowały , więc dajcie im szansę i podrzućcie do poczytania od czasu do czasu. Pozdrawiam 😇
Rozwiódł bym się dla Ciebie , ale moja żona też wybrała auto , więc wpadł bym z deszczu pod rynnę .:)

cooler

Pionier e-mobilności
Mnie interesowało najbardziej czy nie będę musiała jeździć z kablem w tyłku
Większość znanych mi BEV nie pozwala odjechać jak kabel jest podłączony, w odróżnieniu od ICE gdzie sam byłem świadkiem jak kilka pań pojechało z wężem dzielnie tkwiącym we wlewie i w ogóle im to nie przeszkadzało :)
Żeby być obiektywnym widziałem też jednego pana, ale on zatrzymał się od razu po urwaniu węża, więc sie nie liczy:(
Więc pewnie to przeważyło u Ciebie - nie da się jeździć z kablem w dupie/w porcie :)

Agacia76

Posiadacz elektryka
Większość znanych mi BEV nie pozwala odjechać jak kabel jest podłączony, w odróżnieniu od ICE gdzie sam byłem świadkiem jak kilka pań pojechało z wężem dzielnie tkwiącym we wlewie i w ogóle im to nie przeszkadzało :)
Żeby być obiektywnym widziałem też jednego pana, ale on zatrzymał się od razu po urwaniu węża, więc sie nie liczy:(
Więc pewnie to przeważyło u Ciebie - nie da się jeździć z kablem w dupie/w porcie :)
Jestem blondyna, ale tesla na szczęście nie ruszy z kablem w d, a mnie chodziło o zasięg i czy nie będę musiała jej ładować zbyt często, taką małą metaforka

Michal

Moderator