Dorodne buraki, czyli tak nie wypada

Bronek

Pionier e-mobilności
Proponuję wkładać za wycieraczkę bon na mycie samochodu licząc na refleksję
To że w filmach ludzie do siebie strzelają itp nie oznacza propagowania morderstw .
Cóż skoro odbiera sie wszystko zero jedynkowo , to mamy samobójstwa z powodu hejtu i tu reakcję na mojego uzbrojonego drona i kolce .
Moja wina , że nie każdy łapie sens ,iż to chodzi o bezsilność jak wobec jazdy po pijaku . Że nic nie zadziała na chamstwo jak tylko chamstwo .
Edukować , dawać przykład itp ... Proszę bardzo ale mandaty z Austrii np są bardziej skuteczne..
Tyle ode mnie , forum robi się smutne nudne ...nie dla mnie już "sznur samochodów" jak to było w pewnej piosence.

:) Pora hibernować idzie zima. Mówię to moim trzem jeżom które dokarmiam i tu kolejny raz sobie .Trza spadać..

Last edited:

Makus

Pionier e-mobilności
Proponuję wkładać za wycieraczkę bon na mycie samochodu licząc na refleksję
To że w filmach ludzie do siebie strzelają itp nie oznacza propagowania morderstw .
Cóż skoro odbiera sie wszystko zero jedynkowo , to mamy samobójstwa z powodu hejtu i tu reakcję na mojego uzbrojonego drona i kolce .
Moja wina , że nie każdy łapie sens ,iż to chodzi o bezsilność jak wobec jazdy po pijaku . Że nic nie zadziała na chamstwo jak tylko chamstwo .
Edukować , dawać przykład itp ... Proszę bardzo ale mandaty z Austrii np są bardziej skuteczne..
Tyle ode mnie , forum robi się smutne nudne ...nie dla mnie już "sznur samochodów" jak to było w pewnej piosence.

:) Pora hibernować idzie zima. Mówię to moim trzem jeżom które dokarmiam i sobie tu
Mandaty są zgodne z prawem. Kolce to zniżenie się poniżej poziomu osoby której chcemy coś udowodnić.

Bronek

Pionier e-mobilności
W dalszym ciągu brniesz w "powagę" i OK .
Zobacz opis tych kolców
Ich zadaniem jest chronić auto delikwenta przed kradzieżą!
Czyli podkładając mu pod koła dbamy o jego bezpieczeństwo.
Który z właścicieli ICE tak samarytańsko zadziała na stacji paliw ?

Screenshot_20241001-134050_Brave~2.jpg

Halisep

Posiadacz elektryka
W dalszym ciągu brniesz w "powagę" i OK .
Zobacz opis tych kolców
Ich zadaniem jest chronić auto delikwenta przed kradzieżą!
Czyli podkładając mu pod koła dbamy o jego bezpieczeństwo.
Który z właścicieli ICE tak samarytańsko zadziała na stacji paliw ?

View attachment 20826
Kupię do ev6

daniel

Señor Meme Officer
@Bronek, pamiętaj, że wszystko co tutaj piszesz pod praktycznie własnym nazwiskiem może zostać użyte przeciwko Tobie i nie liczy się "ton" wypowiedzi. W sądzie będzie to odczytywane bez ładunku emocjonalnego i kontekstu. :p

tomA

Posiadacz elektryka
jpdl dajcie spokój.... buraków nie ubędzie wraz z ilością łądowarek szczególnie pod lidlem i biedronką...
A będzie coraz więcej wraz z rosnącą nienawiścią pomiędzy autami z zielonymi tablicami i sadzo fanami TDI....
Od lat buraki stają na miejscach dla niepełnosprawnych bo mają bliżej do wejścia i tutaj będzie tak samo.
Debilizmu nie wykluczymy dopóki właściciele parkingów, straż miejska czy policja nie będzie szybko reagować i karać tych co stają na miejscach nie uprawnionych do tego postoju.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
No ja "spotkałem" buraka w Tesli w innym kontekście, przez pomyłkę wysłałem mu dywaniki do tesli 3x droższe niż zapłacił, dzwonię żeby potwierdzić i uzgodnić wysyłkę oraz odbiór niewłaściwie wysłanego towaru. Po tonie głosu już słychać z jakim rodzajem mendy mam do czynienia, "ja już sobie włożyłem do auta i teraz sobie radźcie, biznes is biznes", choć mi się wydaje że nie biznes tylko przywłaszczenie, zobaczymy... aaaaleee, nie o tym ten wątek...

ClassicGOD

Leaf on the wind
No ja "spotkałem" buraka w Tesli w innym kontekście, przez pomyłkę wysłałem mu dywaniki do tesli 3x droższe niż zapłacił, dzwonię żeby potwierdzić i uzgodnić wysyłkę oraz odbiór niewłaściwie wysłanego towaru. Po tonie głosu już słychać z jakim rodzajem mendy mam do czynienia, "ja już sobie włożyłem do auta i teraz sobie radźcie, biznes is biznes", choć mi się wydaje że nie biznes tylko przywłaszczenie, zobaczymy... aaaaleee, nie o tym ten wątek...
Jeżeli wysyłałeś jako firma to zgodnie z ustawą o ochronie praw konsumenta nie musi nic oddawać ani płacić. Ryzyko w takiej sytuacji jest w 100% po stronie nadawcy. Co nie zmienia faktu że buc to buc.

qb4hkm

Pionier e-mobilności
Jeżeli wysyłałeś jako firma to zgodnie z ustawą o ochronie praw konsumenta nie musi nic oddawać ani płacić. Ryzyko w takiej sytuacji jest w 100% po stronie nadawcy. Co nie zmienia faktu że buc to buc.
Transakcja B2B, ale nawet jako konsument powinien zwrócić na mój koszt(tego tyczy się owa odpowiedzialność).

Last edited:

Makus

Pionier e-mobilności
To ciekawe, podsuniesz zgodnie z jakim prawem to interpretujesz?