Jak widać nie wszyscy. 2 miejsca koło 2 gniazdek T2, kabel zakamuflowany za słupkiem. Dopiero podłączając swój samochód zauważyłem.ale ktoś może stwierdził że wszyscy są inteligentni i się domyśli i nie napisał kartki
Jak widać nie wszyscy. 2 miejsca koło 2 gniazdek T2, kabel zakamuflowany za słupkiem. Dopiero podłączając swój samochód zauważyłem.ale ktoś może stwierdził że wszyscy są inteligentni i się domyśli i nie napisał kartki
Potrzebował miejscówkę do zaparkowania 🤷🏼♂️🥸Jak widać nie wszyscy. 2 miejsca koło 2 gniazdek T2, kabel zakamuflowany za słupkiem. Dopiero podłączając swój samochód zauważyłem.
Tak, bardzo fajna ładowarka swoją drogą.Potrzebował miejscówkę do zaparkowania
Mógł ustawić sobie timer ładowania i stać z podłączonym kablem za 0pln (albo podładować pół godzinki i stać za parę pln w końcu Orlen chyba nie nalicza na ładowarkach AC opłat postojowych do 12h). No ale faktycznie przyburaczył, mógł już sobie ten kabel darować.Tylko jak już potrzebne jest miejsce do parkowania, to jednak można podłączyć, ustawić na niską moc ładowania i mieć ten parking za parę złotych.
I jeszcze odpali ze swojej apki? Skąd miałby wiedzieć, że ma wejść w swoją apkę i odpalić ładowanie?A może liczył że jak ktoś skończy ładować to wepnie mu końcówkę uprzejmie aby on mógł zdalnie odpalić ładowanie ???
ale jaki problem naladowac sie z byle gniazdka?Nie spodziewałem się, że Leaf ma taki zasięg, żeby dojechać na Hel i nie mieć potrzeby naładowania baterii przed powrotem.
Żaden, ale bez gniazdka już trudniej.ale jaki problem naladowac sie z byle gniazdka?
niewiem co w tym dziwnego... osobiscie nieznam i nieużywam orlenu więc poddałem moją hipotezę w watpliwość - w elocity masz powiadomienie jak ktos skonczy ladowac wiec nie bedę filozofował i wdawał się w debilne dyskusje ;-) sprawa została wyjaśniona że burak i już ....I jeszcze odpali ze swojej apki? Skąd miałby wiedzieć, że ma wejść w swoją apkę i odpalić ładowanie?