TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

ŁukaszWP

Zadomawiam się
Ja tez pierwszy w mieście 😂 czy dobrze rozumiem, masz FV na prąd? Jak TK ogarnales? Druga umowa z dostawca energii?
żeby mieć FV to trzeba zmienić taryfę z domowej na biznesową, która jest dużo droższa więc ekonomicznie bez sensu
chyba, że codziennie robisz po 200 - 300 km i ładujesz w domu

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
ja zamawiałem 13 października.
wszedłem na stronę tesli w konto, zamowienie i kod źródłowy strony -> znajdź -> "VIN" i pod którąś pozycją jest wpisany:

eption":false,"showDetailsInSelfInsuranceForm":false,"vin":"LRW3E7EK6MC.......

Sfotek

Posiadacz elektryka
ja zamawiałem 13 października.
wszedłem na stronę tesli w konto, zamowienie i kod źródłowy strony -> znajdź -> "VIN" i pod którąś pozycją jest wpisany:

eption":false,"showDetailsInSelfInsuranceForm":false,"vin":"LRW3E7EK6MC.......
Dzieki, w takim razie musze poczekac bo brakuje takiego wpisu:)

Sfotek

Posiadacz elektryka
J
miałem dylemat czy zamawiać czy poczekać i zamówić 2022, ale nie wytrzymałem :D
podobnie ale patrzac na to co sie dzieje na rynku, plus wzrosty cen 3jek u nas i w USA… skusilem sie… tylko kurcze nie wiem jeszcze czy zdaze odebrac i zaparkowac pod choinka :)

P.S Czy zimowki masz ogarniete… kurcze ciezko bedzie pocinac 160 kmdo domu na letnich w grudniu ( przy zalozeniu ze bedzie snieg )

Michal

Moderator
J

podobnie ale patrzac na to co sie dzieje na rynku, plus wzrosty cen 3jek u nas i w USA… skusilem sie… tylko kurcze nie wiem jeszcze czy zdaze odebrac i zaparkowac pod choinka :)

P.S Czy zimowki masz ogarniete… kurcze ciezko bedzie pocinac 160 kmdo domu na letnich w grudniu ( przy zalozeniu ze bedzie snieg )
Zimówki to dosłownie godzina roboty przez oponeo - zamawiasz z wymianą, dostawą do warsztatu i wymieniasz w dniu odbioru przed wyjazdem z Warszawy ;)

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
J

ja mam 480km do wawy :p
zimówki zamówię jak już odbiorę auto, na ten moment szukam firmy, która oklei ją folią.