Ale czy na pewno problem chciałeś zreprodukować?Chciałem zreprodukować problem na potrzeby zgłoszenia serwisowego![]()
Ale czy na pewno problem chciałeś zreprodukować?Chciałem zreprodukować problem na potrzeby zgłoszenia serwisowego![]()
na desce rozdzielczej - powinno pomócChciałem zreprodukować problem na potrzeby zgłoszenia serwisowego![]()
A tak serio - w TM3 z tego co słyszę dużo złego robią oryginalne opony. Michele Pirmacy które dają są fatalne. Źle się nimi jeździ w deszczu i są głośne. Dość sporo osób miało problemy z kołami przy odbiorze. Może to kwestia opon ewentualnie felg, a stukanie słyszycie bo w ostatnich dniach temperatura powietrza się mocno obniżyła i tak reaguje materiał z którego są zrobione opony? Ja wymieniłem felgi i opony zaraz po zakupie i nie słyszę żadnych dźwięków u siebie. Może mam po prostu szczęście, ale może jednak problem nie leży w kabinie tylko właśnie na zewnątrz auta?O nie, dzisiaj zacząłem też słyszeć taką jakby sprężynę w desce rozdzielczej na najmniejszych nierównościach. Mega irytujące się to już robi… to już będzie mój 4 ticket w aplikacji na temat różnych stuków.
EDIT: zgłoszone do serwisu razem ze skrzypieniem kierownicy.
Jeśli chodzi o opony to ja mam te:No to też fakt opony są tragiczne. Dziś zdejmę na test kołpaki areo jak ktoś pisał wcześniej i zobaczę może w tym leży problem, a jak nie to zostaje czekać na serwis
Pamietaj ze jak bedziesz chcial reklamowac zawieszenie to jedz na oryginalnych felgach.Jeśli chodzi o opony to ja mam te:
Pirelli P Zero 235/40 R19 96 W (PZ4), XL, NCS, Elect, S.C. » Oponeo
Opony Pirelli P Zero 235/40 R19 96 W (PZ4), XL, NCS, Elect, S.C. w Oponeo to darmowa dostawa w 24h i atrakcyjne ceny. Sprawdź ofertę!www.oponeo.pl
i jestem bardzo zadowolony. Tyle że felgi też mam zmienione na nieteslowskie 19'. Oczywiście to bardzo subiektywny wybór, zapewne wiele innych też będzie dobre.
Teraz dali Bridgestony Turanza t005ev, póki co nie mam zastrzeżeń, no ale trzeba już zimówki ogarniaćAle czy na pewno problem chciałeś zreprodukować?Bo to oznacza, że problem występuje wtedy, gdy ktoś lub coś 'puka' dość mocno w deskę rozdzielczą (nie wspomniałeś że w trakcie jazdy
). Proponuję nie pukać ani nie reprodukować w Tesli, a na pew
na desce rozdzielczej - powinno pomóc).
A tak serio - w TM3 z tego co słyszę dużo złego robią oryginalne opony. Michele Pirmacy które dają są fatalne. Źle się nimi jeździ w deszczu i są głośne. Dość sporo osób miało problemy z kołami przy odbiorze. Może to kwestia opon ewentualnie felg, a stukanie słyszycie bo w ostatnich dniach temperatura powietrza się mocno obniżyła i tak reaguje materiał z którego są zrobione opony? Ja wymieniłem felgi i opony zaraz po zakupie i nie słyszę żadnych dźwięków u siebie. Może mam po prostu szczęście, ale może jednak problem nie leży w kabinie tylko właśnie na zewnątrz auta?
U mnie wszystko działa na szczęściePamietaj ze jak bedziesz chcial reklamowac zawieszenie to jedz na oryginalnych felgach.
Też nie mam uwag do tych opon. Auto odebrane w połowie września 2024.Teraz dali Bridgestony Turanza t005ev, póki co nie mam zastrzeżeń, no ale trzeba już zimówki ogarniać![]()
Mam ten sam problem z rezonowaniem elementu pod deską. Był u mnie nawet mobilny i mówił, że to kanał powietrzny się obluzował i rezonuje, ogólnie ciężki temat, wymagający demontażu deski. Mieli już jeden taki przypadek i serwis stacjonarny demontował deskę.Dostałem approve i ustaliłem termin w 15 min po zgłoszeniu. Przy okazji zgłosiłem też skrzypiącą kierownicę.
Dorzucam wideo ze "sprężynującym" dźwiękiem z "deski rozdzielczej".
Wygląda na to że będą mieli ich więcejMam ten sam problem z rezonowaniem elementu pod deską. Był u mnie nawet mobilny i mówił, że to kanał powietrzny się obluzował i rezonuje, ogólnie ciężki temat, wymagający demontażu deski. Mieli już jeden taki przypadek i serwis stacjonarny demontował deskę.