Gandalf
Pionier e-mobilności
I pozywania tych, którzy starają się tłumaczyć ktosiowi, że jest w błędzie :-DO matko, nie wpadłem na to że ktoś w ogóle może wpaść na pomysł kradnięcia prądu z tych słupków Tesli.
I pozywania tych, którzy starają się tłumaczyć ktosiowi, że jest w błędzie :-DO matko, nie wpadłem na to że ktoś w ogóle może wpaść na pomysł kradnięcia prądu z tych słupków Tesli.
1.90 na DC? a nie 1.99?Mam 1km od siebie Lidla, gdzie sobie ładuję z ładowarki 50kW po cenie 1,90zł.
To raczej nie UDT a oczekiwanie na moc przyłączeniową.Macie szczęście. U mnie koło sklepów stoją wyłączone ładowarki miesiącami. Wygląda to jakby udt w ogóle nie robiło odbiorów.
Też tak gdzieś słyszałem. Jeżeli to prawda to 2lata. Tyle tylko, że biznes zamraża 200k i czeka na przyłącze, które może dostanie lub nie? Jakieś to podejrzane, albo dzięki temu spełniają wymagania: ma być ładowarka - jest, to nie my, to oni...To raczej nie UDT a oczekiwanie na moc przyłączeniową
Wg. mnie tam gdzie jest 20kW to ładowarka jeszcze za free. Opinia na przykładzie Kaufland Piastów.edit: jeszcze tak patrzę na tą mapkę Kauflanda, to tam są i 20kW na CCS. To taka moc, że można prawie przy każdym domu postawić. Coś tu zdecydowanie nie pasuje...
Są Lidle z ładowarkami 22kW - np. w Warszawie przy Fort Służew czy w Zakopanem.Wg. mnie tam gdzie jest 20kW to ładowarka jeszcze za free. Opinia na przykładzie Kaufland Piastów.