Byłem 31.10 i rozmawiałem z obsługą. Powiedzieli mi, że planują uruchomienie serwisu na grudzień, a na razie mogę się umówić z mobilnym na miejscu u nich.No właśnie Ktoś był z forumowiczów?
U mnie przez moment w apce był na 4 listopada serwis wpisany w apce ale następnego dnia zmienili na mobilnego. Wcześniej też mówili gdy tam byłem że będzie od październikaNad tym żeby mnie nie obchodziło, to już pracuję z psychoterapeutą 😂 Sprawa jest rozwojowa.
A wracając do głównego tematu - serwis w Poznaniu ma niby być w ciągu 2 tygodni otwarty, prawda to? Ktoś tam zaglądał ostatnio? Nie żebym musiał, ale pytam z ciekawości![]()
"Elon time"Teslowe 2 tygodnie.
Tak, za dwa tygodniesa jakies plany o nowym salonie tesla w Warszawie blizej lewej strony? do Marek mam 20 km![]()
Kurna, jest problem żeby dwa salony w kraju zrobić, a on by chciał dwa w Warszawie. Naprawdę się poprzewracało od dobrobytu.sa jakies plany o nowym salonie tesla w Warszawie blizej lewej strony? do Marek mam 20 km![]()
Ale jedno drugiemu nie przeszkadza... Dwa w Warszawie niech zrobią.Kurna, jest problem żeby dwa salony w kraju zrobić, a on by chciał dwa w Warszawie. Naprawdę się poprzewracało od dobrobytu.![]()
Ale jaki problem? Przecież trzy lata i już są dwa.Kurna, jest problem żeby dwa salony w kraju zrobić, a on by chciał dwa w Warszawie. Naprawdę się poprzewracało od dobrobytu.![]()