2024.38

Pleśniak

Posiadacz elektryka
Żeby chociaż tempomat działał poprawnie, ale on też będzie hamować w takich sytuacjach... jakim cudem jeszcze nie ma pozwu zbiorowego w USA?

Bronek

Pionier e-mobilności
Oni tam w USA mają inne oprogramowanie, nasze to lipa .
Tempomat powinien przejść po ostrzeżeniu takim jak dodamy gazu powyżej limitu gdy na nim jedziemy, że nie jest już aktywny i sami musimy hamować itp .
To jest jak zwykle niedopatrzenie programistyczne .
Na marginesie zacząłem zgłaszać nieprawidłową prędkość maksymalną na pewnym odcinku drogi i o dziwo bez oficjalnej aktualizacji mapy, to poprawiono .
Może klikajmy po takim incydencie ?

Last edited:

Paweł M.

Posiadacz elektryka
trzeba powiedzieć że tak jest tylko na jezdniach dwukierunkowych.

Na naszych S-kach i A jak i w mieście, AP działa ok, rzadko wykręca jakiś numer.

Na zatłoczonej A4 AP w TMY bardzo pomaga. Żadne auto którym wcześniej jeździłem nie utrzymywało tak dobrze pasa. Można faktycznie odpocząć.

piotrazz

Posiadacz elektryka
zmieniałem, testowałem nie pomaga.
To jedyny pomysł mam aby skalibrować kamery. Gdzieś widziałem procedurę na to w necie.

Bronek

Pionier e-mobilności

cwireq

Posiadacz elektryka
spróbuję, zobaczymy
A jakie oprogramowanie. W 44.3 będzie autopilot w wersji 12.5.4.2. Teoretycznie ma o wiele mniej wezwan

Last edited:

zlp

Pionier e-mobilności
Ależ jestem ciekaw tego softu. Zapowiada się autopilot w najnowszej wersji, może pojawi się i zacznie działać Summon. Obym się nie rozczarował, bo to wykastrowana Europa i na dodatek apka w Androidzie.

nabrU

Moderator
Ja wczoraj wracałem na AP ok. 50mil (czyli 80km) w nocy i w deszczu angielskimi drogami (oczywiście po innej stronie drogi :ROFLMAO:) podobnymi do tych z filmików @Paweł M:

Screenshot 2024-11-23 114842.jpg

Screenshot 2024-11-23 115146.jpg

I muszę Wam powiedzieć , że byłem zaskoczony jak to dobrze działało (mam już 2024.44.3, ale na 2024.38 tez nie miałem problemów). Musiałem na niektórych zakrętach (przy ruchu znad przeciwka) rozłączać AP ruchem kierownicy bo ciutkę się bałem i nie miałem 100% zaufania :p tak mu dobrze szło. Może coś kiedyś nagram też, to zobaczycie.

Ależ jestem ciekaw tego softu. Zapowiada się autopilot w najnowszej wersji, może pojawi się i zacznie działać Summon. Obym się nie rozczarował, bo to wykastrowana Europa i na dodatek apka w Androidzie.

O Autopark i ASS jest tutaj:

Jest lepiej ale reweli nie ma.