GAP jest wymagany u nich czy mozna z zewnatrz?Ja, realnie wychodzi z GAP ok. 1.5%
Nie wiem czy można zewnętrzny gap. Nie pytałem.GAP jest wymagany u nich czy mozna z zewnatrz?
poprsosile o oferte z tesla to tam nie wiem jaki jest wykup powjazdu tylko wpalta i 60 rat o stalej %,.
wiadaomo wlasnie czy mozna zrobic cesje?
A jak ich ten gap? Ogólnie polecacie ten leasing 0,99%? Tzn wiadomo że bezkonkurencyjny, ale czy za 3/4 lata będzie możliwość cesji albo zmiany umowy?Ja nie mogłem zrezygnować z ich gap, a brałem ten 0.99%
AC u nich wyszło najkorzystniej w tym pierwszym roku, tylko ubezpieczenie szyb słabe bo do 5k
Jest możliwość cesji. Tylko jak nabywca będzie chciał wydłużyć leasing to już nie dostanie takich warunków.A jak ich ten gap? Ogólnie polecacie ten leasing 0,99%? Tzn wiadomo że bezkonkurencyjny, ale czy za 3/4 lata będzie możliwość cesji albo zmiany umowy?
z ciekawosci zapytalem o leasing jakby wygladal przy normalnych warunkach u polecanego P. Emila P.Gap można u nich ale nie trzeba. To jest oferta gdy była promocja 2% w zeszłym kwartale. Ubezpieczenie zewnetrzne. Bez gapu było chyba 50zl więcej na racie. View attachment 22057
chyba nawet wiecej bo biorac na 5 lat to leasiing jest 120% a w tesli 102%Jest możliwość cesji. Tylko jak nabywca będzie chciał wydłużyć leasing to już nie dostanie takich warunków.
Ja polecam bo wyszło tak jakbym dostał ponad 20k rabatu na auto.