Finansowanie 0.99%

Twenty

Fachowiec
Ja, realnie wychodzi z GAP ok. 1.5%
GAP jest wymagany u nich czy mozna z zewnatrz?

poprsosile o oferte z tesla to tam nie wiem jaki jest wykup powjazdu tylko wpalta i 60 rat o stalej %,.
wiadaomo wlasnie czy mozna zrobic cesje?

pmlody

Pionier e-mobilności
GAP jest wymagany u nich czy mozna z zewnatrz?

poprsosile o oferte z tesla to tam nie wiem jaki jest wykup powjazdu tylko wpalta i 60 rat o stalej %,.
wiadaomo wlasnie czy mozna zrobic cesje?
Nie wiem czy można zewnętrzny gap. Nie pytałem.

eimi

Pionier e-mobilności
Ja nie mogłem zrezygnować z ich gap, a brałem ten 0.99%

AC u nich wyszło najkorzystniej w tym pierwszym roku, tylko ubezpieczenie szyb słabe bo do 5k

Twenty

Fachowiec
Ja nie mogłem zrezygnować z ich gap, a brałem ten 0.99%

AC u nich wyszło najkorzystniej w tym pierwszym roku, tylko ubezpieczenie szyb słabe bo do 5k
A jak ich ten gap? Ogólnie polecacie ten leasing 0,99%? Tzn wiadomo że bezkonkurencyjny, ale czy za 3/4 lata będzie możliwość cesji albo zmiany umowy?

eimi

Pionier e-mobilności
A jak ich ten gap? Ogólnie polecacie ten leasing 0,99%? Tzn wiadomo że bezkonkurencyjny, ale czy za 3/4 lata będzie możliwość cesji albo zmiany umowy?
Jest możliwość cesji. Tylko jak nabywca będzie chciał wydłużyć leasing to już nie dostanie takich warunków.

Ja polecam bo wyszło tak jakbym dostał ponad 20k rabatu na auto.

dixiluk

Fachowiec
Gap można u nich ale nie trzeba. To jest oferta gdy była promocja 2% w zeszłym kwartale. Ubezpieczenie zewnetrzne. Bez gapu było chyba 50zl więcej na racie. IMG_20240826_203435.jpg

Twenty

Fachowiec
Gap można u nich ale nie trzeba. To jest oferta gdy była promocja 2% w zeszłym kwartale. Ubezpieczenie zewnetrzne. Bez gapu było chyba 50zl więcej na racie. View attachment 22057
z ciekawosci zapytalem o leasing jakby wygladal przy normalnych warunkach u polecanego P. Emila P.

Wplata 35 brutto (kwalifikuje sie na doplate moj elektryk z zwiekszonym limitem) no i wykup 1% na 5 lat -koszt calkowity leasingu to 120%. Jutro napisze do santander z tesli zeby wyliczyl przy tych samych raunkach te 0.99% ale gdzies czytalem ze koszt calkowity wyjdzie jakies 102%
1732228932790.png

Twenty

Fachowiec
Jest możliwość cesji. Tylko jak nabywca będzie chciał wydłużyć leasing to już nie dostanie takich warunków.

Ja polecam bo wyszło tak jakbym dostał ponad 20k rabatu na auto.
chyba nawet wiecej bo biorac na 5 lat to leasiing jest 120% a w tesli 102%