2024.44

Krystian85

Zadomawiam się
Zastanawiam się do czego to można zastosować za wyjątkiem popisania (!?) się przed innymi ludźmi.
U mnie tak samo jak u Bronka, tak samo działało mi wcześniej. Nadal trzeba spacerować obok auta.
Przydaje się kiedy jakiś "uprzejmy" inny kierowca zaparkuje tuż obok Ciebie a Ty masz dziecko które trzeba wsadzić do fotelika. Często używam żeby wyjechać autem chociaż odrobinę do tyłu tak żeby tylko drzwi otworzyć, lub np. jak mam gości a auto stoi na środku podwórka to też nie musze wsiadać do auta (często z browarkiem) tylko podjeżdżam z apki do przodu lub do tyłu.
Także odpowiedź, czy się przydaje - na pewno tak.
Czy jest praktyczne - dopóki trzeba stać obok auta, nie bardzo.

Bronek

Pionier e-mobilności
Nawet czasem dla ominięcia nie złożonego w aucie obok lusterka wystarczy kilkanaście cm
Ad @UseYbrain , to Tesla przewiduje nasze zachowania , widocznie zasze chcial zwiedzić te rejony , może o tym śnił? A obok telefon z aplikacją Tesli ? Elon to wysłannik diabła

Bronek

Pionier e-mobilności
Generalnie dalej europejskie gowno...To to ja mam teraz raz dziala raz nie . Nas widzi chyba jako pieszych ? Głupota , bo oprogramowanie jest robione na użytek amerykanski a dla nas kastrowane.
Dopóki u nas nie przestaniemy się bać własnego cienia, szansy na FSD i summon nie ma.
Brak stabilności dzialania, to najgorsza rzecz , bo np. wyjeżdżając z garażu a auto ci się zatrzyma akurat z drzwiami na wysokości wąskiej bramy.

Nie mam jeszcze 44

Last edited:

CezaryT

Tesla Model 3 Highland LR
Zastanawiam się do czego to można zastosować za wyjątkiem popisania (!?) się przed innymi ludźmi.
raz widziałem "praktyczne" zastosowanie w kolejce do SuC w Kostomłotach - kierowca nie musiał opuszczać towarzystwa, żeby przesunąć samochód o 5m ;)

inter

Pionier e-mobilności
No i spieprzyli wycieraczki. Ładniej wygląda wizualizacja Tesla Vision.

daniel

Señor Meme Officer

inter

Pionier e-mobilności

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Renderowanie jest super, teraz ślad samochodu jest na całej szerokości samochodu.
Odświeżanie też zdecydowanie szybsze.
Wszyscy mają ten smart summon? Mam najtańsze rwd

inter

Pionier e-mobilności