2024.44

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja miałem takie akcje przy jakiejś wersji WattKey na moim TicWatch'u. Jeśli używasz jakiegoś smartwatcha to może to być przyczyna.
Dzięki za sugestię, ale.., nie używamy smartwatchy. A problem wystąpił po ostatniej aktualizacji.
Poczekam na tą najnowszą poprawkę, bo już się w aucie zgłosiła, tylko pod WiFi auto musi stanąć.

slaveq

Pionier e-mobilności
Dzięki za sugestię, ale.., nie używamy smartwatchy. A problem wystąpił po ostatniej aktualizacji.
Poczekam na tą najnowszą poprawkę, bo już się w aucie zgłosiła, tylko pod WiFi auto musi stanąć.
Pierwsze słyszę, żeby takie coś się kiedykolwiek wydarzyło u kogokolwiek. Jeśli po update się nie poprawi to bym zgłosił na serwis - mniejszy obciach niż przechodzenie na stronę coolera :).

daniel

Señor Meme Officer
Mnie to wyskakuje po angielsku po wejściu w link.
Ale faktycznie fajne ikonki ładowarek i pokazywanie statusu. Jechałem obok Orlenu na autostradzie i pokazało mi zajętą po jednej stronie, a po drugiej wolną. Super sprawa.
Oczywiście pozostaje pytanie jak wiarygodne są to informacje, ale lepszych sam nie znajdę.

inter

Pionier e-mobilności
Mnie to wyskakuje po angielsku po wejściu w link.
Ale faktycznie fajne ikonki ładowarek i pokazywanie statusu. Jechałem obok Orlenu na autostradzie i pokazało mi zajętą po jednej stronie, a po drugiej wolną. Super sprawa.
Oczywiście pozostaje pytanie jak wiarygodne są to informacje, ale lepszych sam nie znajdę.
Pewnie najnowszych funkcji nie przetłumaczyli.