2024.44

Przemmo

Posiadacz elektryka
U mnie też już świeżonka. Mój telefon, z tego roku, aktualizuje się dużo rzadziej...

Attachments

• Screenshot_20241219_192722_io_tessie_app_TessieActivity.png
    Screenshot_20241219_192722_io_tessie_app_TessieActivity.png
    261,1 KB · Liczba wyświetleń: 27

inter

Pionier e-mobilności
Musze napisać, dobrze działa funkcja z kalendarza, sam automatycznie o określonej godzinie włącza nawigacje do punktu docelowego.

nabrU

Moderator
Znowu byłem poza domem parę dni i samochód na lotnisku i znowu była 'dostawa' nowego softu 44.25.3 :LOL:

cwireq

Posiadacz elektryka
@nabrU Latasz pewnie do Elona aby wyprosić o update...

*uśmiechnij się też w moim temacie :)

Co do 44.25.2
-o wycieraczkach zapomniałem, a ostatnio często leje. Może dla innych parę kropel to już skandal na szybie, ale dla mnie jest ok.
-o światłach długich zapomniałem dziala to po prostu dobrze
-niestety autopilot mega wkurzający, fantomy mam co chwila, może v13 będzie lepszy

macinowa

Posiadacz elektryka
Znowu byłem poza domem parę dni i samochód na lotnisku i znowu była 'dostawa' nowego softu 44.25.3 :LOL:
Widzę, że w przeciwieństwie do większości, ja się nie łapię na ten "update hype". Wg mnie zdecydowanie za często zdarzają się niewiele wnoszące aktualizacje - i to przy opcji "standard updates".

nabrU

Moderator
Co do 44.25.2
-o wycieraczkach zapomniałem, a ostatnio często leje. Może dla innych parę kropel to już skandal na szybie, ale dla mnie jest ok.
-o światłach długich zapomniałem dziala to po prostu dobrze
-niestety autopilot mega wkurzający, fantomy mam co chwila, może v13 będzie lepszy

U mnie od jakichś 2 lub 3 aktualizacji wstecz działa wszystko idealnie. Wycieraczki działają dobrze, ACC mniej szarpie przy wolnej jeździe w korkach, zero phantomów (pozwalam sobie nawet na AP na zwężonych tymczasowych pasach w trakcie robót drogowych na mojej najbliższej autostradzie M27). Aż boję się powiedzieć, ze jest miodzio (aby teraz po 25.3 co nie popsuli).

Apka też mi się dzisiaj zaktualizowała do 4.39.7-3078

Wg mnie zdecydowanie za często zdarzają się niewiele wnoszące aktualizacje - i to przy opcji "standard updates".

Ja mam przeciętnie co 2-3 tygodnie update'y. Czy one coś wnoszą? Niektóre więcej, niektóre mniej itd

macinowa

Posiadacz elektryka
U mnie od jakichś 2 lub 3 aktualizacji wstecz działa wszystko idealnie. Wycieraczki działają dobrze, ACC mniej szarpie przy wolnej jeździe w korkach, zero phantomów (pozwalam sobie nawet na AP na zwężonych tymczasowych pasach w trakcie robót drogowych na mojej najbliższej autostradzie M27). Aż boję się powiedzieć, ze jest miodzio (aby teraz po 25.3 co nie popsuli).

Apka też mi się dzisiaj zaktualizowała do 4.39.7-3078

Ja mam przeciętnie co 2-3 tygodnie update'y. Czy one coś wnoszą? Niektóre więcej, niektóre mniej itd
No dokładnie, conajmniej raz w miesiącu widzę monit, sprawdzam notes a tam kurna jakieś gierki i inne małpie figle ;-). Nie narzekam, bo aktualizacje są mega fajne, ale jak dla mnie mogłyby być co kwartał.

ELuk

Pionier e-mobilności
U mnie po update kolejny raz problem z samoczynnym otwieraniem się auta.
Tydzień temu sam otworzył bagażnik, a wczoraj odblokował drzwi. Dobrze, że przychodzą powiadomienia i można zdalnie zamknąć, ale zaczyna mnie to wkurzać, a jak się zdenerwuję to całkowicie przejdę na stronę @cooler’a,!!! 🤣😉
(W sumie pod Jego wpływem już krok w tym kierunku uczyniłem) 😉🤣

nabrU

Moderator
Ja miałem takie akcje przy jakiejś wersji WattKey na moim TicWatch'u. Jeśli używasz jakiegoś smartwatcha to może to być przyczyna.

Najnowsze dyskusje