Widzę, że w przeciwieństwie do większości, ja się nie łapię na ten "update hype". Wg mnie zdecydowanie za często zdarzają się niewiele wnoszące aktualizacje - i to przy opcji "standard updates".Znowu byłem poza domem parę dni i samochód na lotnisku i znowu była 'dostawa' nowego softu 44.25.3![]()
Co do 44.25.2
-o wycieraczkach zapomniałem, a ostatnio często leje. Może dla innych parę kropel to już skandal na szybie, ale dla mnie jest ok.
-o światłach długich zapomniałem dziala to po prostu dobrze
-niestety autopilot mega wkurzający, fantomy mam co chwila, może v13 będzie lepszy
Wg mnie zdecydowanie za często zdarzają się niewiele wnoszące aktualizacje - i to przy opcji "standard updates".
No dokładnie, conajmniej raz w miesiącu widzę monit, sprawdzam notes a tam kurna jakieś gierki i inne małpie figle ;-). Nie narzekam, bo aktualizacje są mega fajne, ale jak dla mnie mogłyby być co kwartał.U mnie od jakichś 2 lub 3 aktualizacji wstecz działa wszystko idealnie. Wycieraczki działają dobrze, ACC mniej szarpie przy wolnej jeździe w korkach, zero phantomów (pozwalam sobie nawet na AP na zwężonych tymczasowych pasach w trakcie robót drogowych na mojej najbliższej autostradzie M27). Aż boję się powiedzieć, ze jest miodzio (aby teraz po 25.3 co nie popsuli).
Apka też mi się dzisiaj zaktualizowała do 4.39.7-3078
Ja mam przeciętnie co 2-3 tygodnie update'y. Czy one coś wnoszą? Niektóre więcej, niektóre mniej itd