2024.44

nabrU

Moderator

lvlthn

Pionier e-mobilności
Mi wpadła 2024.44.3.1

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, doszło chyba do jakiejś grubszej zmiany - autopilot działa znacznie, znacznie lepiej. Płynnie, mniej sie gubi, nie szarpie tak mocno

Czy mi się wydaje, czy też wzrosła szybkość odświeżania obrazu na ekranie(pojazdy, znaki etc.)?

zlp

Pionier e-mobilności

lvlthn

Pionier e-mobilności

Jusand

Posiadacz elektryka
Ja na nowszej wersji też zauważyłem, że jedzie płynniej w korku, dobrze dostrzega zwężenia takie jak wysepki, zwalnia przed zakrętem nawet na skrzyżowaniu, choć w moim odczuciu za wcześnie. Miałem go już bardzo chwalić, ale jak mi trzy razy z rzędu na tym samym łuku drogi przyhamował bo z naprzeciwka jechały autobusy, a jechały środkiem swojego pasa.

Krystian85

Zadomawiam się
2024.44.3.1 widać poprawę rzeczywiście. Ale nadal przy prędkościach powyżej 60km/h auto potrafi w zakrętach mocno zbliżyć się do linii na wyjściu z zakrętu bądź nawet na nią najechać, tak zdecydowanie nie powinno być. Przy skręcaniu w lewo grozi to wyjechaniem na pobocze co jest niebezpieczne tak już skręcanie w prawo auto może wyjechać na czołówkę co jest kompletnie nie akceptowalne.
Testowane przez 2 dni aby mieć pewność, że tak się dzieje.

inter

Pionier e-mobilności
Mi wpadła 2024.44.3.1

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, doszło chyba do jakiejś grubszej zmiany - autopilot działa znacznie, znacznie lepiej. Płynnie, mniej sie gubi, nie szarpie tak mocno

Czy mi się wydaje, czy też wzrosła szybkość odświeżania obrazu na ekranie(pojazdy, znaki etc.)?
Tak, wzrosła szybkość i jakośc obrazu.

Krisou

Zadomawiam się
Czy ktoś dostał update kto ma Tesla z Intelem i potwierdzi, że rzeczywiście poprawiło się odświeżanie i jakość animacji na ekranie? :unsure:

Najnowsze dyskusje