Finansowanie 0.99%

cwireq

Posiadacz elektryka

kamyk

Nowy na Forum
To niech oni wyjaśnią jak to wygląda w przypadku szkody. Pans Grzegorz sprawnie odpisuje...
Wyjaśnił, ubezpieczenie jest wypłacane leasingodawcy, a EWENTUALNA nadwyżka dopiero leasingobiorcy. Znając życie to zrobią wszystko żebym nie dostał ani złotówki.

krzyss

Pionier e-mobilności
Leasing tez musi z toba sie rozliczyc.
Wezma dla siebie wszystko co by zarobili przez te 5 lat, pewnie dadza kare za wczesniejsze zakonczenie i reszte powinni Ci oddac.
Ale no wszystko zalezy od tego co
Jest w umowie.

cwireq

Posiadacz elektryka
Wyjaśnił, ubezpieczenie jest wypłacane leasingodawcy, a EWENTUALNA nadwyżka dopiero leasingobiorcy. Znając życie to zrobią wszystko żebym nie dostał ani złotówki.
Leasingodawca dostanie cała kwotę z faktury zakupu auta przy GAPie. Tobie muszą zwrócić wszystko co zapłaciłeś do tej pory - oczywiscie mowie o kapitale bez odsetek. Ale przy 0.99 zawiele tego nie ma.

W przypadku wypłaty z AC cesja również jest robiona na właściciela pojazdu czyli bank - więc sytuacja jest analogiczna jak GAP. Jezeli się mylę to prosba o wyprowadzenie mnie z błędu.

KrzysztofFly

Moderator
Podpowiedzcie proszę jak to jest z assistance przy nowej tesli? Warto dopłacać do wyższego pakietu w ubezpieczeniu, czy można polegać na tym gwarancyjnym teslowym? 🤔
Zawsze warto mieć coś więcej ;), weź chociażby pod uwagę to, że w trasie może zdarzyć Ci się coś innego niż awaria samochodu i wtedy assistance producenta Ci nie pomoże. W przypadku "wypasionego" assistance przy polisie ubezpieczeniowej, możesz dostać w zależności od potrzeby nocleg, auto zastępcze, holowanie do serwisu lub do domu.

nabrU

Moderator
Ponad 9 tys
Jednorazowo czy +140zl/mac do raty? Czy GAP nie jest czasem konieczny do dofinansowania? W przypadku zakupu auta za takie pieniądze raczej kazdy się decyduje z tego co wiem

Moja Ojczyzna mnie ciągle zadziwia... GAP na 4 lata 9 tyś. zł o_O

U mnie 3-letni GAP back to invoice na prawie 44 tys. GBP to koszt całościowo 220 funtów...

1733058328135.png

blazej

Pionier e-mobilności
Porównaj sobie oprocentowanie kredytów hipotecznych w Polsce z UE i GB, to zobaczysz, z czym my musimy się mierzyć. Sektor bankowy ma w Polsce prawdziwe eldorado.