cwireq
Posiadacz elektryka
To niech oni wyjaśnią jak to wygląda w przypadku szkody. Pans Grzegorz sprawnie odpisuje...Tak, SCM
To niech oni wyjaśnią jak to wygląda w przypadku szkody. Pans Grzegorz sprawnie odpisuje...Tak, SCM
Wyjaśnił, ubezpieczenie jest wypłacane leasingodawcy, a EWENTUALNA nadwyżka dopiero leasingobiorcy. Znając życie to zrobią wszystko żebym nie dostał ani złotówki.To niech oni wyjaśnią jak to wygląda w przypadku szkody. Pans Grzegorz sprawnie odpisuje...
Leasingodawca dostanie cała kwotę z faktury zakupu auta przy GAPie. Tobie muszą zwrócić wszystko co zapłaciłeś do tej pory - oczywiscie mowie o kapitale bez odsetek. Ale przy 0.99 zawiele tego nie ma.Wyjaśnił, ubezpieczenie jest wypłacane leasingodawcy, a EWENTUALNA nadwyżka dopiero leasingobiorcy. Znając życie to zrobią wszystko żebym nie dostał ani złotówki.
Zawsze warto mieć coś więcejPodpowiedzcie proszę jak to jest z assistance przy nowej tesli? Warto dopłacać do wyższego pakietu w ubezpieczeniu, czy można polegać na tym gwarancyjnym teslowym? 🤔
Ponad 9 tys
Jednorazowo czy +140zl/mac do raty? Czy GAP nie jest czasem konieczny do dofinansowania? W przypadku zakupu auta za takie pieniądze raczej kazdy się decyduje z tego co wiem
Moja Ojczyzna mnie ciągle zadziwia... GAP na 4 lata 9 tyś. zł
U mnie 3-letni GAP back to invoice na prawie 44 tys. GBP to koszt całościowo 220 funtów...
View attachment 22407