Juniper - czy warto czekać?

JM&JM

Posiadacz elektryka
A BlackBerry ktoś pamięta?
executive pełną gębą jakieś 15 lat temu... wzbudzał wtedy większą zazdrość niż obecne iphone 16 :)

Szynkus

Zadomawiam się
Samsung Omnia to był szał, ale systemowo to leżał i kwiczał…
Ja w 2008 miałem SPV M700 czyli zbrandowane jakieś HTC TRIN100 z Orange UK. Dream był u nas sprzedawany jako Google G1 i to był chyba pierwszy android. Dodam od siebie, że miałem jeszcze później HTC Touch Pro i udało mi się na tym nawet zmusić androida na romie z HTC Dream do współpracy ;)

A wracając do samochodów - z całym szacunkiem dla Macieja bo nawet czasem zdarza nam się na jednej z grup fejsbukowych wymienić myśli, ale ewidentnie od lat jest po prostu oldskulowcem. A jego testów nie daje rady obejrzeć bo często siedzi i pieprzy farmazony, albo zaczyna myśli, urywa w połowie zdania i już do tego nie wraca, co zresztą w teście Tesli też się dzieje.
Co do układu kierowniczego - stawiam dolary przeciwko orzechom, że gdyby siedział z takim samym w BMW to piał by z zachwytu.

JM&JM

Posiadacz elektryka
Co do układu kierowniczego - stawiam dolary przeciwko orzechom, że gdyby siedział z takim samym w BMW to piał by z zachwytu.
No ba… w BMW byłby precyzyjny i ostry jak brzytwa…

UseYbrain

Posiadacz elektryka
no w tym przypadku mógłbym się spierać. byłem na jeździe próbnej w Poznaniu i chciałem głosowo wprowadzić powrót na miejsce wydania pojazdu. pamiiętam jak dziś ostrowska 328, nic nie zrozumiał
BMw czy Tesla miała problem z rozpoznawaniem komunikatów głosowych?
PS: panowie i panie przypominam że to nie jest android forum i nie piszemy tutaj o telefonach. Proszę o zrozumienie i przejście na czat prywatny aby porozmawiać o nostalgii.

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
czy Tesla miała problem z rozpoznawaniem komunikatów głosowych?
głosowo chciałem wprowadzić adres ostrowska 328, niezależnie jak wymawiałem to uparcie kierował na adres 3/28. 20 minut później jeździłem Scenikiem i nie było żadnych problemów z interpretacją głosową.

blazej

Pionier e-mobilności
głosowo chciałem wprowadzić adres ostrowska 328, niezależnie jak wymawiałem to uparcie kierował na adres 3/28. 20 minut później jeździłem Scenikiem i nie było żadnych problemów z interpretacją głosową.
Tak, w okolicach maja tego roku miałem dokładnie tak samo na jeździe próbnej, przez co spóźniłem się z oddaniem auta. Co ciekawe po upływie czasu jazdy złożył mi lusterka i tak dojechałem bez lusterek na miejsce.

Natomiast poza tą sytuacją w dalszym użytkowaniu TM3 bez problemu rozumiał każdą moją komendę głosową dotyczącą zarówno obsługi klimy, jak i nawigacji oraz włączania utworów muzycznych na konkretnej aplikacji (Apple Music).

S

Skasowane_na_zyczenie_2025-01-27

Gość
Tak, w okolicach maja tego roku miałem dokładnie tak samo na jeździe próbnej, przez co spóźniłem się z oddaniem auta. Co ciekawe po upływie czasu jazdy złożył mi lusterka i tak dojechałem bez lusterek na miejsce.

Natomiast poza tą sytuacją w dalszym użytkowaniu TM3 bez problemu rozumiał każdą moją komendę głosową dotyczącą zarówno obsługi klimy, jak i nawigacji oraz włączania utworów muzycznych na konkretnej aplikacji (Apple Music).
mi też złożył lusterka ;) ale na sam koniec więc się nie czepiam

Bronek

Pionier e-mobilności
Stara sprawa z liczebnikami . Niestety nasz jezyk wszedl niedawno i np kamery po polsku nie uruchomisz . I tak jest poprawa i nawet mnie to dziwi , że idzie to jak po grudzie . Może że jestesmy jednak zadupiem dla ev i tym samym dla Tesli
A składanie lusterek pewnie miał ustawiony albo w "dom" albo w "praca" albo "ulubione". Co jest w menu. Ale składanie po czasie , to ciekawostka. Może zdalnie chlopaki sobie pomysleli , Ukradł to daleko nie ucieknie bez lusterek ?

Paradox jako nadworny hejter, nie zdajacy sobie nawet z tego sprawy że nim jest, myśli iż pomaga , bo pyta i wątpi, ciągle wstawia takie kawałki :)
I tak dobrze że mu kierownica nie odpadła, bo takie przypadki byly