JM&JM
Posiadacz elektryka
executive pełną gębą jakieś 15 lat temu... wzbudzał wtedy większą zazdrość niż obecne iphone 16A BlackBerry ktoś pamięta?
executive pełną gębą jakieś 15 lat temu... wzbudzał wtedy większą zazdrość niż obecne iphone 16A BlackBerry ktoś pamięta?
No ba… w BMW byłby precyzyjny i ostry jak brzytwa…Co do układu kierowniczego - stawiam dolary przeciwko orzechom, że gdyby siedział z takim samym w BMW to piał by z zachwytu.
BMw czy Tesla miała problem z rozpoznawaniem komunikatów głosowych?no w tym przypadku mógłbym się spierać. byłem na jeździe próbnej w Poznaniu i chciałem głosowo wprowadzić powrót na miejsce wydania pojazdu. pamiiętam jak dziś ostrowska 328, nic nie zrozumiał
głosowo chciałem wprowadzić adres ostrowska 328, niezależnie jak wymawiałem to uparcie kierował na adres 3/28. 20 minut później jeździłem Scenikiem i nie było żadnych problemów z interpretacją głosową.czy Tesla miała problem z rozpoznawaniem komunikatów głosowych?
Tak, w okolicach maja tego roku miałem dokładnie tak samo na jeździe próbnej, przez co spóźniłem się z oddaniem auta. Co ciekawe po upływie czasu jazdy złożył mi lusterka i tak dojechałem bez lusterek na miejsce.głosowo chciałem wprowadzić adres ostrowska 328, niezależnie jak wymawiałem to uparcie kierował na adres 3/28. 20 minut później jeździłem Scenikiem i nie było żadnych problemów z interpretacją głosową.
Teslą, jazda próbna. mówiłem do tesli.Akurat obsługuje ten salon samochodowy więc wiem że jechałeś do Bmw.
W stopce mas BMW. Więc pytam czy mówiłeś do Tesli czy do BMW ?
mi też złożył lusterkaTak, w okolicach maja tego roku miałem dokładnie tak samo na jeździe próbnej, przez co spóźniłem się z oddaniem auta. Co ciekawe po upływie czasu jazdy złożył mi lusterka i tak dojechałem bez lusterek na miejsce.
Natomiast poza tą sytuacją w dalszym użytkowaniu TM3 bez problemu rozumiał każdą moją komendę głosową dotyczącą zarówno obsługi klimy, jak i nawigacji oraz włączania utworów muzycznych na konkretnej aplikacji (Apple Music).