Nie o te mi chodzi z zaprzęgu . W święta było tak (może zostało?} że zamiast samochodów wymijanych były łanie itp .No przecież renifery można zawsze włączyć.
Ani nie pogadasz, ani nie poogladasz. Ten soft wyszedl tylko na usa.A wracając do tematu, to wg jakiegoś ytbera dźwięk dochodzi z głośnika zew. To se nie pogadam :/
Nie, no bez 🥚🥚🥚. Serio? Co za bieda. Mam nadzieję, że to z powodów technicznych i dociągniemy, a nie przepisy. Czas, żeby wstać z kolan w końcu...Ani nie pogadasz, ani nie poogladasz. Ten soft wyszedl tylko na usa.
Rozmawiali o tym wstawaniu w Kongresie USA. Na razie to się kładziemyNie, no bez 🥚🥚🥚. Serio? Co za bieda. Mam nadzieję, że to z powodów technicznych i dociągniemy, a nie przepisy. Czas, żeby wstać z kolan w końcu...
Dotychczas uwazalem Boombox (jego brak i brak mozliwosci retrofitu glosnika) za najwieksze rozczarowanie, ale to przebija wszystko.Nie, no bez 🥚🥚🥚. Serio? Co za bieda. Mam nadzieję, że to z powodów technicznych i dociągniemy, a nie przepisy. Czas, żeby wstać z kolan w końcu...
Czyz rodo nie prawi o gromadzeniu, przechowywaniu i procesowaniu danych? Jesli tak, to wystarczy ze w appce nie bedzie mozliwosci zapisu streamingu (i chyba nie ma). Juz pominę, ze jest szyfrowana transmisja.Miejmy nadzieję, jak w Nissanie nie wpadną pomysł obawy przed inspektorem RODO. W 2018 można było sobie Leafa zobaczyć podobnie jak Teslę na mapie. Teraz kicha, tłumaczenie RODO! nawet ostatnio jak z nimi walczyłem to zapytałem.
To możliwe, bo u nas pełno teorii spiskowych ( było sporo komentarzy jak to Tesla wie co i jak) A tu dochodzi obraz np klatki schodowej nr 8 w Pcimiu.
A tam żona z sąsiadem wpatrzeni w siebie.
Ile to adresów Google maps musiało przysłaniać? Oby im nie odbiło