Sentry streaming + głos

Bronek

Pionier e-mobilności
No przecież renifery można zawsze włączyć.
Nie o te mi chodzi z zaprzęgu . W święta było tak (może zostało?} że zamiast samochodów wymijanych były łanie itp .

tenOr

Posiadacz elektryka
Ani nie pogadasz, ani nie poogladasz. Ten soft wyszedl tylko na usa.
Nie, no bez 🥚🥚🥚. Serio? Co za bieda. Mam nadzieję, że to z powodów technicznych i dociągniemy, a nie przepisy. Czas, żeby wstać z kolan w końcu...

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie, no bez 🥚🥚🥚. Serio? Co za bieda. Mam nadzieję, że to z powodów technicznych i dociągniemy, a nie przepisy. Czas, żeby wstać z kolan w końcu...
Rozmawiali o tym wstawaniu w Kongresie USA. Na razie to się kładziemy

Bronek

Pionier e-mobilności
Miejmy nadzieję, jak w Nissanie nie wpadną pomysł obawy przed inspektorem RODO. W 2018 można było sobie Leafa zobaczyć podobnie jak Teslę na mapie. Teraz kicha, tłumaczenie RODO! nawet ostatnio jak z nimi walczyłem to zapytałem.

To możliwe, bo u nas pełno teorii spiskowych ( było sporo komentarzy jak to Tesla wie co i jak) A tu dochodzi obraz np klatki schodowej nr 8 w Pcimiu.
A tam żona z sąsiadem wpatrzeni w siebie.
Ile to adresów Google maps musiało przysłaniać? Oby im nie odbiło

kaziwich

Posiadacz elektryka
Miejmy nadzieję, jak w Nissanie nie wpadną pomysł obawy przed inspektorem RODO. W 2018 można było sobie Leafa zobaczyć podobnie jak Teslę na mapie. Teraz kicha, tłumaczenie RODO! nawet ostatnio jak z nimi walczyłem to zapytałem.

To możliwe, bo u nas pełno teorii spiskowych ( było sporo komentarzy jak to Tesla wie co i jak) A tu dochodzi obraz np klatki schodowej nr 8 w Pcimiu.
A tam żona z sąsiadem wpatrzeni w siebie.
Ile to adresów Google maps musiało przysłaniać? Oby im nie odbiło
Czyz rodo nie prawi o gromadzeniu, przechowywaniu i procesowaniu danych? Jesli tak, to wystarczy ze w appce nie bedzie mozliwosci zapisu streamingu (i chyba nie ma). Juz pominę, ze jest szyfrowana transmisja.
Jakby sie czepiac, to sentry bardziej jest niezgodne z RODO, bo te nagrania przechowujesz na „komputerze” :)

Bronek

Pionier e-mobilności
Wszystko zależy czy to interpretuje oszołom, czy pozytywnie nastawiony y człowiek. W Nissanie mógł być to pretekst do potanienia usługi.
Leaf ma sima za darmo i łączy się z serwerami teraz tylko aby wykonać kilka prostych zadań a i tak to robi jak stary modem w stylu drukarki igłowej