Finansowanie 0.99%

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Przy zakupie za gotówkę/kredyt i odliczając VAT w momencie zakupu - tak, musisz oddać jeśli zmieniasz przeznaczenie.
Ale w leasingu VAT od opłaty wstępnej odliczasz w pierwszym miesiącu i nie musisz go zwracać jeśli zmienisz użytkowanie.

Ale nie chce ciągnąć tematu, bo ktoś bez konsultacji z doradcą tak zrobi i będzie miał przypał, ja tak nie robiłem i nie robię. Odradzam
Trochę jednak radzisz :)

Kamash

Zadomawiam się
Złożyłem zamówienie 29 listopada i mam odbiór 21 grudnia. Radzę się spieszyć jak ktoś chce jeszcze się załapać na 0.99%
Jak wygląda procedura jeśli zamówiony Y jednak nie dotrze do Ząbek przed 31.12? Możemy wycofać się z zamówienia i tracimy rzeczone 1200 pln zadatku?

krzyss

Pionier e-mobilności
Jak wygląda procedura jeśli zamówiony Y jednak nie dotrze do Ząbek przed 31.12? Możemy wycofać się z zamówienia i tracimy rzeczone 1200 pln zadatku?
Albo mowisz ze sie nie wyrobili z zamowieniem i teraz nie odbierasz dawac moje 1200.-
Ale pewnie w razie co da sie tez przepisac to na Junipera.

zibizz1

Pionier e-mobilności
Jeśli będą wiedzieli że się nie wyrobią to zadzwonią i zaoferują Ci inną konfiguracje która będą mogli wydać w tym roku. Jeśli ustalą ze się wyrobią i będą komplikacje to stana na głowie żebyś odebral w tym roku, np dowiozą na impreze sylwestrową.
Jeśli jednak nie uda die odebrać w tym roku to w przyszłym roku możesz mówić że nie jesteś gotowy odebrać, poczytaj ile razy można odmówić i zwlekać w umowie zamówienia, bo może doczekać do Junipera zeby nie tracić 1200

Last edited: