2024 Tesla Holiday Update

piotrazz

Posiadacz elektryka
Tak pin zegarka jest ustawiony, zegarek sparowany z autem.
P.S.
ale wiesz pin potrzebny po założeniu zegarka na ręką tylko jeden raz, potem kolejny dopiero jak ściągniesz zegarek i ponownie założysz.
U mnie w obu autach na obu zegarkach po sparowaniu zegarka z autami oraz ustawienia który zegarek jest podłączony do którego profilu użytkownika, działa poprawnie, ale aplikacja musi być włączona (w tle). Wtedy otwiera bez konieczności naciskania przycisku kłódki. Dłużej nie testowałem z samym zegarkiem bo zwykle telefon też w kieszeni.

tokwi

Pionier e-mobilności
- nie używam Apple Watch
- mimo posiadania premium connectivity, na Intelu tryb pogodowy nawigacji nie jest dostępny
Ale nawet 4 letnia TM3/Atom dostaje nadal mega fajne prezenty:
- wyszukiwanie POI przy trasie
- czy podgląd nagrań z rejestratora na aplikacji mobilnej
- nowe lightshow sterowane z aplikacji mobilnej

dzięki Ci Mikołaju :)

cwireq

Posiadacz elektryka

Bronek

Pionier e-mobilności
Właśnie wpadła aktualizacja na androida.
Apki ? No wlasnie coś widze ze chce sie aktualizować

Ps. nie widzę nic nowego

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności

tomA

Posiadacz elektryka
Heh... a mi było dobrze z moim Apple Watch 4... to teraz widzę, że trzeba mieć soft 11, a tutaj wsparcia dla czwórki już brak.
Hahah. 🤪 to samo u mnie na Watch 5. Mój Apple watch 5 z Tessie śmigał wyśmienicie aż miło ale dzisiaj z tego względu że chce zrezygnować z Tessie a tesla dała to za free , dziś zamówiłem nowego Apple Watch Ultra żeby móc mieć to bez udziału Tessie. No i wyszukałem jakiś argument żeby zmieniać dobry i działający zegarek :LOL: