No trochę to słabe faktycznie...Czyli podejście Appla.
Nie zrobimy Wam ładowarek jak na zachodzie Europy, ale za to nie poprowadzimy Was przez te obce co są.
Genialne.
No trochę to słabe faktycznie...Czyli podejście Appla.
Nie zrobimy Wam ładowarek jak na zachodzie Europy, ale za to nie poprowadzimy Was przez te obce co są.
Genialne.
Genialne.
No Mietek czy Audi biorą pod uwagę wszystkie ładowarki przy planowaniu trasyJa bym się zapytał jak inne marki EV to robią, bo można się pewnie zdziwić, że jest podobnie genialnie...
No Mietek czy Audi biorą pod uwagę wszystkie ładowarki przy planowaniu trasy
Nie, ale oglądam sporo testów EVMiałeś te dwa EV?
Wszystkie to bardzo pojemne pojęcie, ale mam wrażenie, że jednak więcej niż te 12 (?) SuC widzianych w pełni przez Teslę.Miałeś te dwa EV?
Wszystkie istotneWszystkie to bardzo pojemne pojęcie, ale mam wrażenie, że jednak więcej niż te 12 (?) SuC widzianych w pełni przez Teslę.
Nie, ale oglądam sporo testów EV![]()
Czyli się rozwijają jednak szybciej niż TeslaJeśli Audi ogarnia ładowarki tak jak VAG (a skąd miałby niby inaczej) to ja podziękuję. Dobrze że w ID.3 miałem Android Auto, bo połowy z nich (przy tempie budowy w UK) nigdy nie było. A prowadził automatycznie do ładowarek chyba dopiero od softu 3.2 czyli z rok temu