Dostawy Y Juniper - 2025

inter

Pionier e-mobilności
no faktycznie jest delikatnie niżej niż błotniki, no tak ze 2 milimetry. moze faktycznie o to to chodzi. będę zamawiał hak, to moze od razu na to by spojrzeli.
Przeciez to prozaiczna sprawa, wystarczy bałwanek podregulować.

pik

Zadomawiam się
no i pytanie jak to się ma do naszej wcześniejszej rozmowy w temacie termin podpisania umowy leasingowej vs termin odbioru samochodu.
Rozmawiałem z Teslą Katowice w zeszłym tygodniu, gdyż interesuje mnie białe wnętrze. Na początku rozmowy miły pan powiedział, że liczy się data podpisania dokumentów, ale w trakcie rozmowy jak już byłem zdecydowany jednak stwierdził, że muszę odebrać auto do końca czerwca, bo nie gwarantują promocyjnego finansowania (ale nie będzie takiej możliwości, bo białe wnętrza planowane są na lipiec). I tyle.

rompik

Nowy na Forum
Ja mysle ze nie musisz sie z niczym spieszyc (no chyba ze potrzebujesz samochod na cito!). To Tesla musi sprzedawac zeby sie utrzymac a ty mozesz ale nie musisz kupic.
Po pierwszych dostawach MY beda sie musieli bardziej wysilic zeby sprzedaz im nie siadla. To juz nie te czasy ze na M3 czekalo sie 2 lata (jak moj znajomy w 2018 roku) :)
Wydaje mi sie ze beda jeszcze lepsze warunki w tym roku...

pik

Zadomawiam się
Też tak myślę. Żeby choćby utrzymać sprzedaż promocja musi trwać albo zjadą z ceny. Grupa vw ze Skodą na czele depcze Tesli po piętach - jednak mając swój bank mają niezłe warunki finansowania.

Teslomaniak

Nowy na Forum
Też tak myślę. Żeby choćby utrzymać sprzedaż promocja musi trwać albo zjadą z ceny. Grupa vw ze Skodą na czele depcze Tesli po piętach - jednak mając swój bank mają niezłe warunki finansowania.

No nie wiem czy mają niezłe warunki finansowania. Przed zakupem Tesli planowałem kupić Passata. Przy wpłacie wstępnej na poziomie 15%, 1% wykupie oraz 5 latach leasingu, oprocentowanie było w granicach 115%. Czy to można nazwać niezłymi warunkami? Śmiem wątpić...