są w idealnym miejscu, boję się tylko trochę czy to wytrzymają. muszę spróbowaća te obok lampek?
są w idealnym miejscu, boję się tylko trochę czy to wytrzymają. muszę spróbowaća te obok lampek?
Tak, są ok, tylko drogiedalej chwalisz te dywaniki gumowe? muszę coś kupić na dniach.
Wysyłkowo lub na Bielanach w Warszawie możemy się spotkać. 200pln z fv/paragonem. Przesyłka 16zł paczkomat po przedpłacie.Gdzie można dostać te powyższe osłonki?
Spoko, tylko dla mnie odpada dmuchany. Po pierwsze - użycie na zimnie czasem skutkuje uszkodzeniami, po drugie nie lubię pompowania, wolę mieć po rozłożeniu wsio zawsze gotowe (a ten mój po złożeniu ładnie się mieści w bagażniku i aż tyle miejsca nie zajmuje), po trzecie u mnie czasem zwierzęta się tam trafią na tym materacu, a to już spore ryzyko przebicia.W końcu udało mi się upolować materac Tesli do TMY. Zaskakująco dobra jakość wykonania. Idealnie pasuje, miękkie, przyjemne w dotyku posłanie. Dzieciaki nie chciały wyjść z auta i już szykują się na road trip ;-)
Co do niskich temperatur i zachowania materaca to nie jestem w stanie powiedzieć, ale pompka działa w dwie strony, jest w stanie w szybki sposób wypuścić powietrze. Napompowałem w minutę, po spuszczeniu powietrza zablokowałem otwór i mogłem dobrze go złożyć i schować do torby. Przemyślany design 😆. Cena nie jest za niska, ale mam wrażenie, że jest adekwatna to jakości.Spoko, tylko dla mnie odpada dmuchany. Po pierwsze - użycie na zimnie czasem skutkuje uszkodzeniami, po drugie nie lubię pompowania, wolę mieć po rozłożeniu wsio zawsze gotowe (a ten mój po złożeniu ładnie się mieści w bagażniku i aż tyle miejsca nie zajmuje), po trzecie u mnie czasem zwierzęta się tam trafią na tym materacu, a to już spore ryzyko przebicia.