Model Y - must have akcesoria

sigg

Posiadacz elektryka
Ten w konsoli centralnej, "śmietnik" to tylko taka przenośnia, bo tam po prostu ląduje mnóstwo "przydasiów" - kable do ładowania dla pasażera z tyłu, gumy do żucia, miętówki, ... Ta tacka jest duper do trzymania tych bardziej potrzebnych rzeczy jak pilot do bramy, klucze do domu / skrzynki pocztowej.

Taki rzeczywisty śmietnik to mam po prostu w schowku w drzwiach kierowcy. Tam lądują papiery, bilety parkingowe, koperty - raczej takie suche śmieci... na mokre nie mam nic, bo nie było mi to chyba nigdy potrzebne.
Ja wiem, że to przenośnia, ale właśnie szukam śmietnika :) Nie lubie walających się po samochodzie chusteczek, paragonów itp.

W tym tygodniu powinienem odebrać swoja Teslę. Pytanie więc - jakie akcesoria uważacie za konieczne. Nie mówię tutaj o zmianie wyglądu pod osobiste preferencje.

Na razie zidentyfikowałem:
- dywaniki pod nogi i do bagażnika
- osłona na kratki wentylacyjne z tyłu
- podkładki do podnośnika do wymiany kół

Coś jeszcze polecacie? Jeśli jakiś konkretny model - linki mile widziane :)
ostatnio widziałem gdzieś fajny zestaw dywaników za 279 zł i to na polskiej stronie pozdro;)

inter

Pionier e-mobilności
Tak, była przyklejona fabrycznie i chyba w dalszym ciągu ją naklejają ;).
Ciekawe, bo to Tm3HL nie było foli, kupiłem na Ali i ostatnio przykleiłem.

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
głupie pytanie, czemu ona jest taka mała i przed czym to ma chronić ?
Przed kamieniami i piaskiem w czasie deszczu.
Miałem fabrycznie w IX20, i się sprawdziła.

mattj

Nowy na Forum
mi się przydaje welurowa naklejka na ten schowek w konsoli centralnej ciągle coś tam kładę i pewnie klapka była by już zarysowana