A powyżej 135 bez KDR?30k przy dochodzie <135k lub z KDR
A powyżej 135 bez KDR?30k przy dochodzie <135k lub z KDR
18.75A powyżej 135 bez KDR?
Juz chcialem klinknac w kup terazView attachment 22962bylo taniej w tym kwartale?
To by było zbyt dobre żeby było prawdziwe. Pisałem już wcześniej to pokazuje że cena jest ściśnięta na maxa w tym momencie. Leasing promocja dla przedsiębiorców a inventory promocja dla konsumentów.Ale okazuje sie ze nie mozna skorzystac jednocześcnie z dwoch bonusów. Wiec albo niska cena auta ze stocku albo promocyjny leasing.
To już po leasingu 0.99%?Santander juz zamknal przyjmowanie wnioskow wiec wszyscy czekamy na przyszły rok.
Na moje oko przedłużą 0.99% na następny kwartał. Juniper najwcześniej Q2, ale raczej początek Q3. A sprzedaż musi dalej lecieć...To by było zbyt dobre żeby było prawdziwe. Pisałem już wcześniej to pokazuje że cena jest ściśnięta na maxa w tym momencie. Leasing promocja dla przedsiębiorców a inventory promocja dla konsumentów.
To już po leasingu 0.99%?
Ja przygotowałem sie do wziecia leasingu w ofercie 1% ale zatrzymaly mnie watpliwosci z programem Moj elektryk wiec w koncu nie klikam w tym roku a czekam na luty, marzec. Bylem jednak w kontakcie z Pania ze wsparcia z Santander i wygląda na to ze nie maja poki co informacji ze promocja będzie kontynuowana w 2025 (ale nie zaprzeczyła też).Na moje oko przedłużą 0.99% na następny kwartał. Juniper najwcześniej Q2, ale raczej początek Q3. A sprzedaż musi dalej lecieć...
Też tak myślę że przedłużą to na przyszły rok. Teraz sporo ludzi zamówiło. Wiele osób tak jak ja dalej się wstrzymuje.Na moje oko przedłużą 0.99% na następny kwartał. Juniper najwcześniej Q2, ale raczej początek Q3. A sprzedaż musi dalej lecieć...
Też tak myślę że przedłużą to na przyszły rok. Teraz sporo ludzi zamówiło. Wiele osób tak jak ja dalej się wstrzymuje.
Wiadomo że tesla kusi promocjami pod koniec roku bo liczy się wynik.
A produkcja nadal idzoe z Berlina czy przestawiają linie produkcyjne? Bo jak to drugie to podaż spadnieJa też tak myślę. Na logikę powinny być jeszcze dobre deale na stare modele.
Ale ja akurat zdecydowałem się na zamówienie teraz.
Jak ktoś się zastanawia to ostatni moment, bo to jednak trochę trwa i robi się nerwowo![]()