Juniper - czy warto czekać?

eimi

Pionier e-mobilności
A powyżej 135 bez KDR?
18.75

A spółka cywilna to nie bazowo JDG które dopiero tworzą SC? Na JDG jest 30 bez limitu dochodu.

eimi

Pionier e-mobilności
Ale okazuje sie ze nie mozna skorzystac jednocześcnie z dwoch bonusów. Wiec albo niska cena auta ze stocku albo promocyjny leasing.
To by było zbyt dobre żeby było prawdziwe. Pisałem już wcześniej to pokazuje że cena jest ściśnięta na maxa w tym momencie. Leasing promocja dla przedsiębiorców a inventory promocja dla konsumentów.
Santander juz zamknal przyjmowanie wnioskow wiec wszyscy czekamy na przyszły rok.
To już po leasingu 0.99%?

cwireq

Posiadacz elektryka
To by było zbyt dobre żeby było prawdziwe. Pisałem już wcześniej to pokazuje że cena jest ściśnięta na maxa w tym momencie. Leasing promocja dla przedsiębiorców a inventory promocja dla konsumentów.

To już po leasingu 0.99%?
Na moje oko przedłużą 0.99% na następny kwartał. Juniper najwcześniej Q2, ale raczej początek Q3. A sprzedaż musi dalej lecieć...

kubatar

Pionier e-mobilności
Wg mnie to nie jest kwestia ściśnięcia ceny na maxa i już sie nie da niżej tylko na tyle dobrej oferty leasingowej że 10k dla firm nie robi wielkiej różnicy żeby podjąć decyzję więc i tak klikną.

CODI

Fachowiec
Na moje oko przedłużą 0.99% na następny kwartał. Juniper najwcześniej Q2, ale raczej początek Q3. A sprzedaż musi dalej lecieć...
Ja przygotowałem sie do wziecia leasingu w ofercie 1% ale zatrzymaly mnie watpliwosci z programem Moj elektryk wiec w koncu nie klikam w tym roku a czekam na luty, marzec. Bylem jednak w kontakcie z Pania ze wsparcia z Santander i wygląda na to ze nie maja poki co informacji ze promocja będzie kontynuowana w 2025 (ale nie zaprzeczyła też).

kilex

Zadomawiam się
Też tak myślę że przedłużą to na przyszły rok. Teraz sporo ludzi zamówiło. Wiele osób tak jak ja dalej się wstrzymuje.
Wiadomo że tesla kusi promocjami pod koniec roku bo liczy się wynik.

Wasp

Posiadacz elektryka
Też tak myślę że przedłużą to na przyszły rok. Teraz sporo ludzi zamówiło. Wiele osób tak jak ja dalej się wstrzymuje.
Wiadomo że tesla kusi promocjami pod koniec roku bo liczy się wynik.

Ja też tak myślę. Na logikę powinny być jeszcze dobre deale na stare modele.
Ale ja akurat zdecydowałem się na zamówienie teraz.
Jak ktoś się zastanawia to ostatni moment, bo to jednak trochę trwa i robi się nerwowo :)

kubatar

Pionier e-mobilności
Przypomnisz
Ja też tak myślę. Na logikę powinny być jeszcze dobre deale na stare modele.
Ale ja akurat zdecydowałem się na zamówienie teraz.
Jak ktoś się zastanawia to ostatni moment, bo to jednak trochę trwa i robi się nerwowo :)
A produkcja nadal idzoe z Berlina czy przestawiają linie produkcyjne? Bo jak to drugie to podaż spadnie