Juniper - czy warto czekać?

Jusand

Posiadacz elektryka
Spółki cywilne, z tego co rozumiem, obejmą dopłaty (czyli de facto grupę JDG), nie obejmą sp. z o.o.
Mam nadzieję, że tak. Nawet pisałem do nich w ramach konsultacji, aby spółki cywilne uwzględnili. Czekam z niecierpliwością na konkrety.

zibizz1

Pionier e-mobilności
A produkcja nadal idzie z Berlina czy przestawiają linie produkcyjne? Bo jak to drugie to podaż spadnie
W przypadku Y podobno maja jednocześnie przestawiać produkcję wszędzie.

DiTus

Zadomawiam się
Moja zamówiona jest z Berlina. Wciąż w tranzycie od 10 grudnia. Podobno ma być 28 grudnia w Ząbkach. Więc ścigamy się z czasem 😀
ja swoją przeklikałem w zeszłym tygodniu i jutro odbieram ;)
miała być dopiero na poniedziałek, ale poprosiłem żeby przesunęli na wcześniej i jest piątunio...
BTW
leasing podpisałem w poniedziałek wieczorem, wtorek kasa, dzisiaj przyjechał (auto nowe, z inventory) i już jest zarejestrowany, a jutro odbieram...
streszczeją się chłopaki (i dziewczyny) w Tesli ;)

cwireq

Posiadacz elektryka
ja swoją przeklikałem w zeszłym tygodniu i jutro odbieram ;)
miała być dopiero na poniedziałek, ale poprosiłem żeby przesunęli na wcześniej i jest piątunio...
BTW
leasing podpisałem w poniedziałek wieczorem, wtorek kasa, dzisiaj przyjechał (auto nowe, z inventory) i już jest zarejestrowany, a jutro odbieram...
streszczeją się chłopaki (i dziewczyny) w Tesli ;)
Podjarka widać jest - super. Skąd odbierasz? Kto z Tesli Ciebie obsługiwał?

DiTus

Zadomawiam się
Podjarka widać jest - super. Skąd odbierasz? Kto z Tesli Ciebie obsługiwał?
no ba... podjarka jest :D (white in white, TMY AWD)

tym bardziej że wyjeżdżamy całą rodziną na kilka dni, będzie można przy piwku pobawić się tabletem parę dni (mam nadzieję, że bateria mi nie siądzie gdzieś w górach :)))

BTW
Katowice

Raf24

Fachowiec
no ba... podjarka jest :D (white in white, TMY AWD)

tym bardziej że wyjeżdżamy całą rodziną na kilka dni, będzie można przy piwku pobawić się tabletem parę dni (mam nadzieję, że bateria mi nie siądzie gdzieś w górach :)))

BTW
Katowice
Pozdrów Panią Paulinę od Pana któremu zgubili na 2 miesiące Y-reka w kwietniu i w ramach miłej i kompetentnej obsługi nie odbierali telefonów :cool: .