SuC Gliwice

TomRS

Pionier e-mobilności
Nie bijcie :devilish:, bo u mnie wczoraj otwarto 2 lokalizacje SuC i dzisiaj jedną ;). Podobno jeszcze co najmniej 2 lokalizacje przed Świętami (y)

View attachment 22556

Dungannon w Irlandii Płn. instalowany przez 9 dni (jeśli wierzyć supercharger.info), a Wakefield - 2 tygodnie. A SuC Trafford Centre się rozbudowuje z 18 do 65 stanowisk SuC!

Się nie chwal 🤪

Pabloss

Posiadacz elektryka
No tak ... dobrze że nabrU nie mieszka w USA bo tam pewnie z 10 otworzyli w ostatnim tygodniu. No ale do meritum. Jak będziecie to dajcie najnowsze zdjęcia i wszyscy trzymajmy kciuki może odpalą tą lokalizację lada chwila.

nabrU

Moderator
Przepraszam, ale jak ma nam to "pomóc" ws. SuC Gliwice ?

Pomóc nie pomoże, ale może wskaże 'winowajcę'. I jakoś mam przeczucie, że nie jest nim Tesla...
A tymczasem u nas z rana następne 20x SuC (i to na MOPie, bo przecież Tesla nie stawia tam swoich ładowarek :p).
Zagadajcie na Xsie z Ollie'm (odpowiada za instalację SuC przynajmniej u nas i krajach płn. Europy) być może coś wie na temat ich rozwoju w PL

eSUBA94

Posiadacz elektryka
Pomóc nie pomoże, ale może wskaże 'winowajcę'. I jakoś mam przeczucie, że nie jest nim Tesla...
A tymczasem u nas z rana następne 20x SuC (i to na MOPie, bo przecież Tesla nie stawia tam swoich ładowarek :p).
Zagadajcie na Xsie z Ollie'm (odpowiada za instalację SuC przynajmniej u nas i krajach płn. Europy) być może coś wie na temat ich rozwoju w PL

to ostatnie V3? czy będą dalej się równolegle do V4 pojawiać?