SuC Gliwice

JM&JM

Posiadacz elektryka

Piotr

Posiadacz elektryka
Potwierdzam, otwarte. Właśnie się ładuje. Niestety w samochodzie navi jeszcze jej nie widzi. Na telefonie jest widoczna ale po przesłaniu do samochodu nie nawiguje...
Pewnie wynika to z faktu, że nawigacja w samochodzie nie jest aktualizowana na bieżąco. Podobna sytuacja była z SuC w Szczecinie gdzie pojawił się on na mapach samochodu dopiero po jakimś czasie od uruchomienia i dodania na mapie w aplikacji.

krzyss

Pionier e-mobilności
Mam nadzieje ze laduje lepiej niz ten w Poznaniu… wczoraj naladowalem sie w 24minuty 18kWh…. Szybko mnie juz tam nie zobacza, nawet to ze mam za darmo mnie nie bawi…

TomRS

Pionier e-mobilności
Mam nadzieje ze laduje lepiej niz ten w Poznaniu… wczoraj naladowalem sie w 24minuty 18kWh…. Szybko mnie juz tam nie zobacza, nawet to ze mam za darmo mnie nie bawi…
Mimo tego, że jestem z Poznania i powinienem być lokalnym patriotą, to ten poznański SuC, to wstyd dla miasta ;)

Piotr

Posiadacz elektryka
Mimo tego, że jestem z Poznania i powinienem być lokalnym patriotą, to ten poznański SuC, to wstyd dla miasta ;)
Pamiętajmy, że powstał on jako jeden z pierwszych w Polsce (nie pamiętam czy Wrocław nie był pierwszy) Warunki pozwoliły na tyle na ile pozwoliły ale i tak na tamte czasy był sukcesem. Dziś na niego narzekamy wtedy go chwaliliśmy