SuC Gliwice

TomRS

Pionier e-mobilności
Pamiętajmy, że powstał on jako jeden z pierwszych w Polsce (nie pamiętam czy Wrocław nie był pierwszy) Warunki pozwoliły na tyle na ile pozwoliły ale i tak na tamte czasy był sukcesem. Dziś na niego narzekamy wtedy go chwaliliśmy
Oczywiście, że pamiętamy (choć ja akurat wtedy kompletnie nie byłem w temacie), ale funkcjonują takie pojęcia, jak modernizacja, rozbudowa itp. A to chyba nie miało miejsca na poznańskim SuC. Miejmy nadzieję, że ten w Komornikach ruszy niebawem.

kubatar

Pionier e-mobilności
Urzędnicy są lepsi niż Mikołaj bo przynoszą konkretne prezenty a nie skarpetki w renifery🙂

P.S. podeślijcie fotki z ładowania

mk2207

Zadomawiam się
Urzędnicy są lepsi niż Mikołaj bo przynoszą konkretne prezenty a nie skarpetki w renifery🙂

P.S. podeślijcie fotki z ładowania
Obłożenie w połowie.

Attachments

• IMG_20241223_165554.jpg
    IMG_20241223_165554.jpg
    1,4 MB · Liczba wyświetleń: 83
  • IMG_20241223_165626.jpg
    IMG_20241223_165626.jpg
    1,5 MB · Liczba wyświetleń: 83

eSUBA94

Posiadacz elektryka
Pewnie wynika to z faktu, że nawigacja w samochodzie nie jest aktualizowana na bieżąco. Podobna sytuacja była z SuC w Szczecinie gdzie pojawił się on na mapach samochodu dopiero po jakimś czasie od uruchomienia i dodania na mapie w aplikacji.
jak tak patrzę na interfejs i animacje to wydaje mi się jakby SC w nawigacji siedziały jakby "w innym module" nie wiem może ktoś potwierdzi jak wywali EU mapę z MCU czy SC nadal będą na białym tle

nabrU

Moderator
Coś was Tesla rzeczywiście nie lubi :p ;), bo u mnie w samochodzie Gliwice widać. Tyle że nie raportuje zajętości:

PXL_20241223_202434566.jpg

krzyss

Pionier e-mobilności