2024.45

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności
Y. Odebrany 18 grudnia
To jest najbardziej stabilne fabryczne. Nawet do miesiąca się czeka na inne niż fabryczne. Ale może być szybciej.

Michal

Moderator
Jak go wybudziłeś? Nie wiem jak odświeżyć ciśnienie w oponach w aplikacji. Nie chce mi się chodzić do garażu :)
Wystarczy przeciągnąć w dół w aplikacji - to robi odświeżenie tak jak w przeglądarce Chrome.

Last edited:

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Wystarczy przeciągnąć w dół w aplikacji - to robić odświeżenie tak jak w przeglądarce Chrome.
Nie działa, robiłem kilkukrotnie na ekranie głównym aplikacji. Ani w zakładce sterowanie ani w osi nie można pociągnąć w dół ekranu aby odświeżyć. !

Michal

Moderator
Nie działa, robiłem kilkukrotnie na ekranie głównym aplikacji. Ani w zakładce sterowanie ani w osi nie można pociągnąć w dół ekranu aby odświeżyć. !
Dosłownie przed napisaniem tego tak zrobiłem, teraz też. Pojawia się ikoną odświeżania na górze i z napisu "4 godziny temu", po przeładowaniu, zrobił się "postój".

inter

Pionier e-mobilności

UseYbrain

Posiadacz elektryka
Dosłownie przed napisaniem tego tak zrobiłem, teraz też. Pojawia się ikoną odświeżania na górze i z napisu "4 godziny temu", po przeładowaniu, zrobił się "postój".
Na którym oknie aplikacji? Ja mam ciągle 18h temu.iOS?

Michal

Moderator
Na którym oknie aplikacji? Ja mam ciągle 18h temu.iOS?
Okno aplikacji z autem.
Android oczywiście u mnie.
Jak odświeżasz stronę w safari? Jest jakiś gest na to?