inter
Pionier e-mobilności
Kiedy odebrane, pewnie Y.A ja mam dalej 38.300 :/
Kiedy odebrane, pewnie Y.A ja mam dalej 38.300 :/
Y. Odebrany 18 grudniaKiedy odebrane, pewnie Y.
To jest najbardziej stabilne fabryczne. Nawet do miesiąca się czeka na inne niż fabryczne. Ale może być szybciej.Y. Odebrany 18 grudnia
Wystarczy przeciągnąć w dół w aplikacji - to robi odświeżenie tak jak w przeglądarce Chrome.Jak go wybudziłeś? Nie wiem jak odświeżyć ciśnienie w oponach w aplikacji. Nie chce mi się chodzić do garażu![]()
Może sumonnem lekko do przodu i do tyłu styknie ?Podejrzewam, ze czujki się wyłączają jak nie stwierdzają ruchu, oszczędność baterii.
Nie działa, robiłem kilkukrotnie na ekranie głównym aplikacji. Ani w zakładce sterowanie ani w osi nie można pociągnąć w dół ekranu aby odświeżyć. !Wystarczy przeciągnąć w dół w aplikacji - to robić odświeżenie tak jak w przeglądarce Chrome.
Dosłownie przed napisaniem tego tak zrobiłem, teraz też. Pojawia się ikoną odświeżania na górze i z napisu "4 godziny temu", po przeładowaniu, zrobił się "postój".Nie działa, robiłem kilkukrotnie na ekranie głównym aplikacji. Ani w zakładce sterowanie ani w osi nie można pociągnąć w dół ekranu aby odświeżyć. !
W instrukcji pisze, kilkaset metrów musi auto przejechać.Może sumonnem lekko do przodu i do tyłu styknie ?![]()
Na którym oknie aplikacji? Ja mam ciągle 18h temu.iOS?Dosłownie przed napisaniem tego tak zrobiłem, teraz też. Pojawia się ikoną odświeżania na górze i z napisu "4 godziny temu", po przeładowaniu, zrobił się "postój".
Okno aplikacji z autem.Na którym oknie aplikacji? Ja mam ciągle 18h temu.iOS?