orlen charge za granica

p0li

Pionier e-mobilności
hej
otworzylli niedawno szybka ladowarke niedaleko mnie ale nie jest widoczna w aplikacji elocity, apki orlen charge nie mam i nie za bardzo chce instalowac - moglby ktos majacy ta appke sprawdzic czy ta ladowarka jest juz dostepna ?
czy moze ladowarki orlenu sa dostepne juz tylo przez wlasna appke?

ladowarka jest tu:

1735138657799.png

krzyss

Pionier e-mobilności
hej
otworzylli niedawno szybka ladowarke niedaleko mnie ale nie jest widoczna w aplikacji elocity, apki orlen charge nie mam i nie za bardzo chce instalowac - moglby ktos majacy ta appke sprawdzic czy ta ladowarka jest juz dostepna ?
czy moze ladowarki orlenu sa dostepne juz tylo przez wlasna appke?

ladowarka jest tu:

View attachment 23174
Ale tu znalazlem :)

Attachments

• IMG_3486.png
    IMG_3486.png
    244,2 KB · Liczba wyświetleń: 29

luki

Pionier e-mobilności
W Electroverse też jest:

edit: co ciekawe ładowarka jest też dostępna przez Elli (VW Group Charging) , i przy okazji sprawdziłem w PL ładowarki Orlen i też są są dostępne przez Elli

Attachments

• Screenshot_2024-12-25-21-37-07-183_energy.octopus.electricjuice.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-25-21-37-07-183_energy.octopus.electricjuice.android-edit.jpg
    460,6 KB · Liczba wyświetleń: 5
Last edited:

p0li

Pionier e-mobilności
W Electroverse też jest:

edit: co ciekawe ładowarka jest też dostępna przez Elli (VW Group Charging) , i przy okazji sprawdziłem w PL ładowarki Orlen i też są są dostępne przez Elli
w elektroverse wiem ze jest bo mam apke - ale w .de ceny od osmiorniczki sa malo atrakcyjne

p0li

Pionier e-mobilności
mobility+
aaa, no fakt - jest - ale cena 0,79€ to tak se - dlatego pytam czym sie to da uruchomic natywnie - myslalem ze elocity styknie bo uruchamialem nia ladowarke orlenu w lubece - ale sprawdzilem - tam tez juz znikla z apki

krzyss

Pionier e-mobilności
aaa, no fakt - jest - ale cena 0,79€ to tak se - dlatego pytam czym sie to da uruchomic natywnie - myslalem ze elocity styknie bo uruchamialem nia ladowarke orlenu w lubece - ale sprawdzilem - tam tez juz znikla z apki
W PL Orlen liczy chyba ponad 3zl bez promki za szybkie, wiec w DE mnie nie dziwi taka cena.

p0li

Pionier e-mobilności
W PL Orlen liczy chyba ponad 3zl bez promki za szybkie, wiec w DE mnie nie dziwi taka cena.
jezeli na ionity bez abonamentu moge zaplacic 0,62€ to z takimi cenami sukcesow nie wroze