Juniper - czy warto czekać?

nabrU

Moderator

Bronek

Pionier e-mobilności
Trzech gości jeden niewinnie filmuje z np auta , dwóch podjeżdża np na skuterze . Trzy ruchy i wiadomo co za pokrowcem się kryje .
Jest chyba na rzepy ?
Dziwne , że nikt tego nie zrobił ?
Problem ze trzeba trafić i być gotowym .
Ciekawe jak taki czyn by się prawnie kwalifikował ?

eimi

Pionier e-mobilności

Attachments

• Screenshot_20241228_131453_Google.jpg
    Screenshot_20241228_131453_Google.jpg
    531,8 KB · Liczba wyświetleń: 31

Bronek

Pionier e-mobilności
Obnażanie w miejscu publicznym.
Ale to jakby komuś gacie ściągnąć ?
Zniszczenie mienia ? Ale może nic nie było by zniszczone ?
Z konkurencją raczej nic to nie wspólnego jak się nie udowodni powiązania
Ciekawe..

OldSeb

Posiadacz elektryka
Obnażanie w miejscu publicznym.
Ale to jakby komuś gacie ściągnąć ?
Zniszczenie mienia ? Ale może nic nie było by zniszczone ?
Z konkurencją raczej nic to nie wspólnego jak się nie udowodni powiązania
Ciekawe..
Nie musisz być powiązany z konkurencją, ten artykuł o którym pisałem traktuje o ujawnieniu tajemnicy przedsiębiorstwa a to wydaje się jak najbardziej na miejscu.
Kiedyś pamiętam prawnicy u mnie w firmie w kantynie coś podobnego gadali.

Co do ściągania gaci to nie wiem, może jakbyś zdjął takowe osobie, która legalnie żyje z nierządu to dałoby się zastosować ten sam artykuł tej samej ustawy ? 😂
Może na forum jest jakiś prawnik i pomoże w rozstrzygnięciu tej palącej kwestii 😂

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie musisz być powiązany z konkurencją, ten artykuł o którym pisałem traktuje o ujawnieniu tajemnicy przedsiębiorstwa a to wydaje się jak najbardziej na miejscu.
Kiedyś pamiętam prawnicy u mnie w firmie w kantynie coś podobnego gadali.

Co do ściągania gaci to nie wiem, może jakbyś zdjął takowe osobie, która legalnie żyje z nierządu to dałoby się zastosować ten sam artykuł tej samej ustawy ? 😂
Może na forum jest jakiś prawnik i pomoże w rozstrzygnięciu tej palącej kwestii 😂
A skad wiemy że to to ma związek z tajemnicą przedsiebiorstwa ? Nawet marki nie widać?
Mnie ciekawi za co można by mnie oskarżyć po zerwaniu/rozpięciu takiego maskowania ?