Juniper - czy warto czekać?

cwireq

Posiadacz elektryka
A skad wiemy że to to ma związek z tajemnicą przedsiebiorstwa ? Nawet marki nie widać?
Mnie ciekawi za co można by mnie oskarżyć po zerwaniu/rozpięciu takiego maskowania ?
Bronek ma ochotę zajrzeć pod ubranko tej Tesli Y xDDDD

OldSeb

Posiadacz elektryka
Pewnie nic ci nie grozi dopóki nie zrobisz zdjęć, nie wrzucisz do neta z podpisem "Tesla Juniper" albo nie sprzedasz fotek komuś kto moze mieć w tym interes. To tak na logikę, obrotny prawnik może by wyciągnął więcej.

cwireq

Posiadacz elektryka
Zawodowo interesuje mnie co jest nowego pod bielizną. A prywatnie to ja już wiem
Co to za zawłd musi być. Chirurg plastyczny? :)

Rzekomo Szanghai wypluwa 200 Juniperow tygodniowo. Nie jest to dużo ani mało. Można powiedzieć że srednio. Ale podtrzymuje ze Juniper w Europie to najwcześniej końcówka Q2. Kto kupił teraz to dobrze zrobił, ale wkurzy się jak zobaczy rabaty na Q1 bo to dopiero będzie wyprzedaż:)

Grzesiek

Pionier e-mobilności
Głupoty, leci 600 Juniperow dziennie i nikt z drona nie zrobił zdjęć. No chyba że je w folderze „fejki” trzymają !
no tak... one z góry to jakieś wybitnie inne są... od razu widać, że Juniper.....
Ale fakt, nawet tu są tacy z wiedzą tajemną i widzą lepiej.

inter

Pionier e-mobilności
Głupoty, leci 600 Juniperow dziennie i nikt z drona nie zrobił zdjęć. No chyba że je w folderze „fejki” trzymają !
Jak były nowe TM3HL, to zagłuszali loty nad fabryką. Wuwa, stracił tam drona.