bragyou
Posiadacz elektryka
Lidl Kórnik pod Poznaniem.Na którą stacje czekasz?
Lidl Kórnik pod Poznaniem.Na którą stacje czekasz?
Zdjęcia nie zrobiłem, bo nie zdejmowałem całego pokrowca, ale "wszedłem pod" jak podłączyłem CCS-a. Wyskoczył błąd, a potem logo eko energetyka.Ekonergetyka to producent stacji ładowania ze swoją siecią ładowarek pod nazwą EKOEN, do tej pory nic mi nie wiadomo żeby wchodzili w roaming. Z tego co widzę w ich aplikacji mają dostępne tylko swoje stacje.
Jak znajdę czas, to dodam opcje ustawienia powiadomienia e-mail na pojawienie się stacji z określoną frazą w nazwie, to będziesz mógł przestać sprawdzaćLidl Kórnik pod Poznaniem.
Dodałem, przy czym muszę doszlifować, bo zły link się wysyła. Trzeba wyszukać frazę i podać swój adres email, a jak pojawi się stacja z taką fraza w nazwie to system wyśle email I usunie adres. Sprawdzenie odbywa się raz dziennie.Jak znajdę czas, to dodam opcje ustawienia powiadomienia e-mail na pojawienie się stacji z określoną frazą w nazwie, to będziesz mógł przestać sprawdzać![]()
Jeśli mam na Twojej stronie ładowarkę lidla, której nie ma w elocity, to jak to czytać?Dodałem, przy czym muszę doszlifować, bo zły link się wysyła. Trzeba wyszukać frazę i podać swój adres email, a jak pojawi się stacja z taką fraza w nazwie to system wyśle email I usunie adres. Sprawdzenie odbywa się raz dziennie.
Daj linkJeśli mam na Twojej stronie ładowarkę lidla, której nie ma w elocity, to jak to czytać?![]()
Już widzę, że na stronie UDT w Lidlu Rawicz pokazuje, że jest bezpłatne ładowanie. To bardzo ciekawe, bo jeszcze niedawno fizycznie była wyłączona. Jutro sprawdzę naocznie.jak ja mam obsłużyć zapytanie typu "lidl zielona góra"
Daj link
A u mnie wręcz odwrotnie (tyle że w Pruszczu).Ja w czerwcu 2024, podjechałem na ładowarkę do Lidla w Starogardzie Gdańskim. Według aplikacji Elocity czynna i dostępna, a tu zonk, ładowarka pod pokrowcem, odchyliłem pokrowiec, włączona i świeci. Zadzwoniłem do Elocity, powiedzieli, że według nich działa, pytam więc czy mam zdjąć pokrowiec i się naładować, nie wyrazili na to zgody.
Pewnie gdybym miał ciśnienie na ładowanie, to bym spróbował, jednak ja nie miałem, to miało być testowe ładowanieA u mnie wręcz odwrotnie (tyle że w Pruszczu).
Kazali się ładować.
Działało.
To był raczej maj.