Przy tych prędkościach to ICE spaliłoby za tyle samo. Jedyny problem to liczba hubów ładowania, a właściwie ich brak jeżeli liczymy że hub to minimum 6-8 szybkich ładowarek.
Ja uważam, że wyszła taniocha. Gdyby tam były nieoznakowane (i nieznane dla Janosika) radary albo odcinkowe pomiary prędkości, to wyszłoby za przejazd nie kilkaset, ale kilka tysięcy PLN (plus punkty w programie lojalnościowym u policji). Więc nic, tylko się cieszyć z taniej jazdy
Jak porównam do 13-15 litrów benzyny/ropy w spalinowym to nadal elektrykiem wychodzi mi taniej. Nawet jak nie szukam najtańszych ładowarek. Cena wyszła Ci w normie w przy dobrym czasie przejazdu.
Powinno być 3 zł i nawet próbowałem uruchomić ładowarka Shella kartą niemiecką Shella ja mam cały czas aktywna i niestety ta ładowarka mimo że ma napisane shell Recharge nie działa.
Można też ją odpalić przez Terminal płatniczy próbowałem dwa razy i nie startowało dlatego użyłem karty innego operatora jak patrzyłem trzech innych operatorów ma takie same stawki 4,30 zł
Powinno być 3 zł i nawet próbowałem uruchomić ładowarka Shella kartą niemiecką Shella ja mam cały czas aktywna i niestety ta ładowarka mimo że ma napisane shell Recharge nie działa.
Można też ją odpalić przez Terminal płatniczy próbowałem dwa razy i nie startowało dlatego użyłem karty innego operatora jak patrzyłem trzech innych operatorów ma takie same stawki 4,30 zł