Byłoby idealne pod dofinansowanie z UE. Czasu coraz mniej do terminu.No to wtedy będzie idealna lokalizacja dla podróżujących z południa na północ i odwrotnie. Bardzo blisko autostrady, a i ilość stanowisk bardzo przyszłościowa.
Byłoby idealne pod dofinansowanie z UE. Czasu coraz mniej do terminu.No to wtedy będzie idealna lokalizacja dla podróżujących z południa na północ i odwrotnie. Bardzo blisko autostrady, a i ilość stanowisk bardzo przyszłościowa.
Może 24 SuC a te dodatkowe 5 to jakieś GreenWaye/Ionity?Jeśli te 6 'kółeczek' z 'e' oznacza potencjalnie szafy SuC wtedy raczej 24 stanowiska będą.
Obyśmy na to "teraz" nie czekali 2 lata.Ta lokalizacja jest super. Obok jest McDonalds oraz super restauracja w Hotelu obok. Jak jeżdzę do Gdańska zawszę się tam zatrzymuje na jedzenie, a teraz bedę mógł się również naładować![]()
Sytuacja którą opisujesz wydarzyła się 1 stycznia między 15-16. Ja byłem pierwszy w tej kolejce ale po 5min czekania udalo mi się podpiąć. Dalej było jeszcze ciekawiej. Pozostałe 4 tesle czekały z 30min w tej kolejce, a następnie odpuściły, po czym wszystkie auta z ładowarek niemalże równo odjechały i jak odpinalem się to było kompletnie pusto. 😱No ideolo by było, bo teraz tam to jak na loterii (na obecnym SuC 1km dalej). Jechałem 1.01 - 4 auta się ładują, ale po 2 min jedno odjechało i się podpiąłem, w międzyczasie podjechały kolejne 4 Tesle i 3 z nich czekały w kolejce, a 4-ty ziomek pojechał na pobliskie GW przy samej autostradzie (bo puste było). Ale za to 6.01 jak wracałem to byłem sam na całe 4 stanowiska.Plusem za to cena - 1,7zł/kWh.
Jak by co, to tam na parkingu McD postawili też Polenergię, ale 1.01 była jeszcze nieczynna.
Może i tak ... ale 2,19 dla zarejestrowanych i 3,10 bez rejestracji. To jednak drożej jak na SuCSytuacja którą opisujesz wydarzyła się 1 stycznia między 15-16. Ja byłem pierwszy w tej kolejce ale po 5min czekania udalo mi się podpiąć. Dalej było jeszcze ciekawiej. Pozostałe 4 tesle czekały z 30min w tej kolejce, a następnie odpuściły, po czym wszystkie auta z ładowarek niemalże równo odjechały i jak odpinalem się to było kompletnie pusto. 😱
Swoją drogą z Polenergii robi się całkiem fajna sieć, jako uzupełnienie Superchargerów!
niekoniecznie, bo jeśli trasy robisz w weekendy (ja robie zasadniczo tylko wtedy) to operatorzy zwiazani z energetyką chętnie obniżają ceny. I tak na przykład Polenergia DC sprzedaje za 1.75. od piątku, od godziny 22:00, do poniedziałku do godziny 9:00. Oczywiście dla zarejestrowanych ale chyba to nie aż taki problem.Może i tak ... ale 2,19 dla zarejestrowanych i 3,10 bez rejestracji. To jednak drożej jak na SuC
Rejestracja darmowa, abonamentu nie ma, trzeba tylko kupic karte jak ktos nie lubi apekMoże i tak ... ale 2,19 dla zarejestrowanych i 3,10 bez rejestracji. To jednak drożej jak na SuC
A to aby korzystać z SuC, nie trzeba się rejestrować, i nie trzeba mieć apki?Może i tak ... ale 2,19 dla zarejestrowanych i 3,10 bez rejestracji. To jednak drożej jak na SuC