Jakaś opinia?W Poznaniu jest już otwarty. Byłem na wizycie serwisowej we wtorek (07.01)
A strona Tesli milczy na ten temat …W Poznaniu jest już otwarty. Byłem na wizycie serwisowej we wtorek (07.01)
Gratuluję pęcherza 😆 Mi jednak szkoda było czasu na te dojazdy🤗250 lub 280 to nie 500 do Warszawy z Kołobrzegu.
Ciekawe jak ogarniają temat ? Robi się dobrze z Serwisem Mobilnym i OTA , wręcz bardzo dobrze.
Mogę to obskoczyć na jednym pęcherzu jadąc sam.
Z żoną juz niekoniecznie , a plus pies to Szczecinek lub Piła, przerwy na sikanie , a mozna też tam się lekko podładować
Ciekawy temat . Może dlatego kobiety szczają na potęgę aby nam nie było przykro ? Empatia?Żeby tak dało się zrobić retrofit prostaty...
Jestem mega zadowolony. Miałem do wymiany bezpiecznik baterii - roboty gdzieś na 1h. Dzwonili do mnie z serwisu kilka dni przed serwisem, żebym przyjechał później niż byłem umówiony czyli na godzinę 13:00 i o tej godzinie przyjechałem, a o 14:30 było już po temacie. Przy okazji sprawdzili mi jeszcze jeden temat mały. Wizyta bardzo na plus.Jakaś opinia?