bo z chin można również pociągiemDzis SR+ dojechaly do Wawy (zamowiona poczatek pazdziernika) a na stronie VINu nadal brak i na trackingu stratkow tez cisza byla. Takze nigdy nie wiadomo kiedy bedzie telefon![]()
głownie bateriaTak z ciekawosci podpytam czy wiecie o jakis zmianach w specyfikacji q4 dla T3 Long Range?
to pisz do nichja swoja tesle, LongRange, biała, za 245k zamówiłem 14 pazdziernika. i jeszcze nic do mnie nie dzwonili, natomiast, pisza maile zeby uzupelnic dane wlasciciela.
zastanawiam sie caly czas, czy leasing, czy grubsza wplata wlasna i reszte z pozyczki....
Uzupełnij dane kontaktowe, wybierz opcje finansowania, to może Ci VIN przydzielą i znajdziesz go sobie w kodzie strony.(...) pisza maile zeby uzupelnic dane wlasciciela.
a masz już jakieś oferty na leasing? Mam to samo w zamówieniu i ten sam dylematja swoja tesle, LongRange, biała, za 245k zamówiłem 14 pazdziernika. i jeszcze nic do mnie nie dzwonili, natomiast, pisza maile zeby uzupelnic dane wlasciciela.
zastanawiam sie caly czas, czy leasing, czy grubsza wplata wlasna i reszte z pozyczki....
A wiadomo ile tych aut bedzie - ja slyszalem od 300 do 900Moja TM3 LR zamówiona na początku października też ma być na placu 24 listopada. Odbiór miał być w grudniu i w grudniu będzie. Każą się umówić do wydziału komunikacji dopiero po 2ch tygodniach od przyjechania na plac - tyle im zajmie obróbka papierów przy takiej ilościach aut do wydania.