TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

solik

Pionier e-mobilności
Dzis SR+ dojechaly do Wawy (zamowiona poczatek pazdziernika) a na stronie VINu nadal brak i na trackingu stratkow tez cisza byla. Takze nigdy nie wiadomo kiedy bedzie telefon :D

danielm

Pionier e-mobilności
Dzis SR+ dojechaly do Wawy (zamowiona poczatek pazdziernika) a na stronie VINu nadal brak i na trackingu stratkow tez cisza byla. Takze nigdy nie wiadomo kiedy bedzie telefon :D
bo z chin można również pociągiem :) teraz pracownik punktu wydawania musi przyjąć dokumentacje, powpisywać wszystko do systemu. a tylko 8 godzin pracy dziennie :)

motorolapl

Zadomawiam się
ja swoja tesle, LongRange, biała, za 245k zamówiłem 14 pazdziernika. i jeszcze nic do mnie nie dzwonili, natomiast, pisza maile zeby uzupelnic dane wlasciciela.
zastanawiam sie caly czas, czy leasing, czy grubsza wplata wlasna i reszte z pozyczki....

WielkiSzuuu

Zadomawiam się
ja swoja tesle, LongRange, biała, za 245k zamówiłem 14 pazdziernika. i jeszcze nic do mnie nie dzwonili, natomiast, pisza maile zeby uzupelnic dane wlasciciela.
zastanawiam sie caly czas, czy leasing, czy grubsza wplata wlasna i reszte z pozyczki....
to pisz do nich :p
i pewnie 24 listopada tesla będzie na placu w warszawie, zaraz za moją :p

Bossky

Nowy na Forum
a masz już jakieś oferty na leasing? Mam to samo w zamówieniu i ten sam dylemat

probe

Nowy na Forum
Moja TM3 LR zamówiona na początku października też ma być na placu 24 listopada. Odbiór miał być w grudniu i w grudniu będzie. Każą się umówić do wydziału komunikacji dopiero po 2ch tygodniach od przyjechania na plac - tyle im zajmie obróbka papierów przy takiej ilościach aut do wydania.

Sfotek

Posiadacz elektryka
Moja TM3 LR zamówiona na początku października też ma być na placu 24 listopada. Odbiór miał być w grudniu i w grudniu będzie. Każą się umówić do wydziału komunikacji dopiero po 2ch tygodniach od przyjechania na plac - tyle im zajmie obróbka papierów przy takiej ilościach aut do wydania.
A wiadomo ile tych aut bedzie - ja slyszalem od 300 do 900:). Wczesniej pisali ze 7 dni ogarniali zwolnienie z akcyzy a teraz az 2 tygodnie? Ciekaw jestem co z dostawami w polowie grudnia ( Hoegh Tracer )