NieLidlowa cena na ładowarkach Lidl 2,4 zł/kWh???

Arczi77

Nowy na Forum
Witam.
W Gdańsku działa kilka nowych ładowarek Lidl z ceną 2.4 zł/kWh,płatność tylko karta.Operator to eko energetyka.
Punkty niewidoczne w elocity i nawet plugshare😸
Jak jest u Was?

Attachments

• IMG_20250104_110440.jpg
    IMG_20250104_110440.jpg
    3,1 MB · Liczba wyświetleń: 70

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Witam.
W Gdańsku działa kilka nowych ładowarek Lidl z ceną 2.4 zł/kWh,płatność tylko karta.Operator to eko energetyka.
Jak jest u Was?
W Lublinie praktycznie to jeden Lidl ma tylko włączoną ładowarkę, która również działała za darmo podczas testów, reszta stoi przykryta foliami lub włączona i jedyne co na niej można poprzeglądać to "fakery" ludzi, którzy sobie zdjęcie zrobili...

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Witam.
Jak jest u Was?
W Gdańsku czyli gdzie konkretnie?
To są samotne Lidle czy jakiesik "parki handlowe"?
Taki sam ekran wyświetlają ładowarki pod Kauflandami - też Ekoenergetyka i takie same ceny.

Ev3

Pionier e-mobilności
Ekoenergetyka to producent ładowarki, nie operator.
Operator też, mają swoje stacje Ekoen.
Choć nie zakładam, że będą w jednostanowiskowe lidle wchodzili.....

groveover

Nowy na Forum
W Warszawie na ul Przy Trasie 5 też działa ładowarka Lidla bez Elocity z przedpłatą na kartę kredytową 2,40 zł/kWh. Zapytałem o nią w Elocity i dostałem odpowiedź:

"
Dobry wieczór,

Stacja pod podanym adresem nie znajduje się w panelu Elocity. Stacja jest zarządzana przez operatora Lidl.

Nie posiadamy informacji o ewentualnym przejęciu stacji pod Elocity w najbliższym czasie.
Z wyrazami szacunku,
Centrum Wsparcia Klienta

"
Wyglada na to, że raczej Elocity nie podłączy tej ładowarki do swojej sieci :-( Ładowałem się tam po raz pierwszy i ostatni. Mam w okolicy dużo lepszą ofertę.

Arczi77

Nowy na Forum
W Warszawie na ul Przy Trasie 5 też działa ładowarka Lidla bez Elocity z przedpłatą na kartę kredytową 2,40 zł/kWh. Zapytałem o nią w Elocity i dostałem odpowiedź:

"
Dobry wieczór,

Stacja pod podanym adresem nie znajduje się w panelu Elocity. Stacja jest zarządzana przez operatora Lidl.

Nie posiadamy informacji o ewentualnym przejęciu stacji pod Elocity w najbliższym czasie.
Z wyrazami szacunku,
Centrum Wsparcia Klienta

"
Wyglada na to, że raczej Elocity nie podłączy tej ładowarki do swojej sieci :-( Ładowałem się tam po raz pierwszy i ostatni. Mam w okolicy dużo lepszą ofertę.
Tył szumu było po podłączeniu Lidla do elocity, a teraz znów mieszają.Na panelu ekoenergetyki jest trudno wpisać dane do fv.Cena to porażka, inni są lepsi np.Polenergia.

Last edited: