Aplikacja myAudi nie może połączyć się z samochodem

FeyNiX

Zadomawiam się
Takie pytanie, czy też macie taki problem że od około 2-3 dni aplikacja myAudi nie może się połączyć z samochodem? Próbuje odświeżyć i wywala komunikat że samochód nieosiągalny. Przez jeden dzień na audimyconnect.com widniał komunikat o pracach technicznych jednak teraz znikło i gdy chce się zalogować pokazuje że błędne dane, a chcąc przypomnieć hasło wyświetla że konto zablokowane i spróbować za 5 minut. Też tak macie czy tylko u mnie? Zauważyłem że 4 dni temu podczas jazdy na chwilę przełączyło z połączenia LTE na 2G jednak później pojawił się komunikat że nie można przesłać danych i od tego momentu już to nie działa a tylko raz udało się cokolwiek zrobić z poziomu aplikacji o 5 rano

TomiB

Fachowiec
U mnie też dziś pokazuje problem z aktualizacją statusu samochodu. Ale sterowanie bezpośrednio klimatyzacją otwieraniem i zamykaniem z aplikacji działa ok. Audi SQ6.

FeyNiX

Zadomawiam się
U mnie też dziś pokazuje problem z aktualizacją statusu samochodu. Ale sterowanie bezpośrednio klimatyzacją otwieraniem i zamykaniem z aplikacji działa ok. Audi SQ6.
U mnie nawet tego nie da się zrobić

Attachments

• IMG_5745.jpeg
    IMG_5745.jpeg
    615,4 KB · Liczba wyświetleń: 8
  • IMG_5744.png
    IMG_5744.png
    121 KB · Liczba wyświetleń: 5

nabrU

Moderator

FeyNiX

Zadomawiam się
😂 ogólnie to zdziwił mnie fakt że w ostatni czwartek podczas jazdy pojawiło się połączenie 2G bo zawsze działało przez LTE a nawet był pełny zasięg gdy telefon miał tylko dwie kreski za to pojawił się komunikat o problemach z przesyłem danych. Następnego dnia o 5 raz odświeżyło i od tego momentu koniec. W każdym razie już wiem że to wina od strony serwera a nie samochodu

TomiB

Fachowiec
Wczoraj taki komunikat na apce:
"Konieczna aktualizacja. W związku ze zmianami technicznymi prosimy o aktualizację aplikacji myAudi. Dzięki temu będą dostępne nadal wszystkie funkcje."

Na androida jednak jeszcze nie ma żadnej aktualizacji. Ostatnia jest 4.29.

EDIT: od około 10 tej wszystko działa już normalnie.

Attachments

• Screenshot_20250113_082222_myAudi.jpg
    Screenshot_20250113_082222_myAudi.jpg
    725,8 KB · Liczba wyświetleń: 6
Last edited:

Rutkowski2

Nowy na Forum
U mnie podobnie, od kilku dni apka myAudi nie może się połączyć z autem, też miałem ten komunikat o pracach technicznych, a teraz konto niby zablokowane przy próbie resetu hasła. Wygląda na jakiś problem po stronie serwera albo z łącznością auta. Trzeba poczekać, pewnie coś naprawiają.
4.1-mini