Lidl, Kaufland, Biedronka...

bragyou

Posiadacz elektryka
Z ciekawości napisałem maila do centrali Lidla w sprawie tej ładowarki co ją UDT raportuje od listopada 2024 jako czynną. Odpisali że jeszcze nie jest udostępniona klientom i nie wiadomo kiedy będzie.
To ja przed chwilą uradowany w Rawiczu, że LIDL w końcu odpalił ładowarkę, taśma zdjęta, świeci się. Podjeżdżam, widzę EloCity - spoko, parkuje, próbuję zdjąć CCS i nie mogę :-/ w aplikacji nie widać, klikam terminal na ładowarce - konfiguracja stacji. Sprawdzam UDT - ładowanie za darmo :D Ktoś tu kłamie ;)

bragyou

Posiadacz elektryka
W razie potrzeby, tak awaryjnie jest jeszcze CCS 60kW w Jakuszycach w hotelu na parkingu podziemnym (parking 5zł/h), nie jest to po drodze ale warto mieć z tyłu głowy w tych okolicach.
Na szczęście hotel ma u siebie Noxo i mam nadzieję, że nie będę musiał szukać - to była zaleta, która zdecydowała o jego wyborze.

daniel

Señor Meme Officer
Na szczęście hotel ma u siebie Noxo i mam nadzieję, że nie będę musiał szukać - to była zaleta, która zdecydowała o jego wyborze.
To dobrze, bo ja też tam jadę i będę celował w te Jakuszyce. 😅
Dobrze wiedzieć, że to w jakimś podziemiu. Będę wiedział gdzie szukać.

bragyou

Posiadacz elektryka
To dobrze, bo ja też tam jadę i będę celował w te Jakuszyce. 😅
Dobrze wiedzieć, że to w jakimś podziemiu. Będę wiedział gdzie szukać.
Czytając opinie, niektóre hotele pozwalają wjechać i skorzystać. Fakt, tylko 22kW (w moim wypadku auto obsługuje 11kW), ale będąc w hotelu jest ok.

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Ktoś był na Lidlu w Człuchowie?
Wg EloCity jest i działa, ale na PlugShare nikt nie raportował użycia, może jest ale zapokrowcowana(?)

Michal

Moderator
Ktoś był na Lidlu w Człuchowie?
Wg EloCity jest i działa, ale na PlugShare nikt nie raportował użycia, może jest ale zapokrowcowana(?)
W Chojnicach są dwa lidle ;) jeden raportuje użycie do UDT, a drugi w ogóle ma zgłoszone tylko złącze 22kW

Michal

Moderator

Najnowsze dyskusje