2024.45

Michal

Moderator
U mnie wszystko działa. Telefon Google pixel 5. Mam następujące ustawienia BT auta:
Screenshot_20250118-084116.png

Ustawienia aplikacji:
Screenshot_20250118-084436.png

nabrU

Moderator
Dzięki, nie trzeba, używam zasadniczo jednej 'grzanie' i jak trochę przymarznie, to właśnie tego otwierania drzwi. Ale u mnie 'przymarzanie', to prawie klęska żywiołowa (czytaj: nie zdarza się często) ;)

aadam75

Zadomawiam się
U mnie to samo. S24 Ultra. Od nowości nie działałają wiadomosci.
Mam Samsunga S23+ i od pół roku czyli od kiedy mam 3HL nie udało mi się ani otrzymać wiadomości, ani wysłać jej z auta. Mogę dyktować smsy, ale nigdzie nie dochodzą. Faktem jest, że używam natywnej apki SMS od Samsunga. Macie potwierdzenie, że apka Androidowa daje radę?

Michal

Moderator
Mam Samsunga S23+ i od pół roku czyli od kiedy mam 3HL nie udało mi się ani otrzymać wiadomości, ani wysłać jej z auta. Mogę dyktować smsy, ale nigdzie nie dochodzą. Faktem jest, że używam natywnej apki SMS od Samsunga. Macie potwierdzenie, że apka Androidowa daje radę?
Ja używam androidowej i działa ale na pixelu
Niedługo zmieniam na Samsunga. To sprawdzę i doprowadzę do działania.

Paweł M.

Posiadacz elektryka
mam to samo, wiadomości nie działają w obie strony, nie używam żadnej dodatkowej aplikacji.
To sprawdzę i doprowadzę do działania.
no mi się to nie udaje i to z dwoma samsungami, stary S10+ i S22, wczoraj szukałem przyczyny i nie znalazłem.
Wszystko udostępnione, chwilowo nie mam pomysłu.

Last edited:

inter

Pionier e-mobilności
Mam natywn
mam to samo, wiadomości nie działają w obie strony, nie używam żadnej dodatkowej aplikacji.

no mi się to nie udaje i to z dwoma samsungami, stary S9+ i S22, wczoraj szukałem przyczyny i nie znalazłem.
Pamietam, że musiałem kiedyś zainstalować natywną apke, aby potwierdzić aktywacje apki bankowej.

Michal

Moderator
no mi się to nie udaje i to z dwoma samsungami, stary S9+ i S22, wczoraj szukałem przyczyny i nie znalazłem.
Na początku używania TM3 miałem S7 staruszka i wszystko działało.
Samsunga będę miał chyba w poniedziałek.