Widzę, że masz dalej 4 ikonki
Mam Samsunga S23+ i od pół roku czyli od kiedy mam 3HL nie udało mi się ani otrzymać wiadomości, ani wysłać jej z auta. Mogę dyktować smsy, ale nigdzie nie dochodzą. Faktem jest, że używam natywnej apki SMS od Samsunga. Macie potwierdzenie, że apka Androidowa daje radę?U mnie to samo. S24 Ultra. Od nowości nie działałają wiadomosci.
Ja używam androidowej i działa ale na pixeluMam Samsunga S23+ i od pół roku czyli od kiedy mam 3HL nie udało mi się ani otrzymać wiadomości, ani wysłać jej z auta. Mogę dyktować smsy, ale nigdzie nie dochodzą. Faktem jest, że używam natywnej apki SMS od Samsunga. Macie potwierdzenie, że apka Androidowa daje radę?
U mnie daje radę. S24U.Macie potwierdzenie, że apka Androidowa daje radę?
mam to samo, wiadomości nie działają w obie strony, nie używam żadnej dodatkowej aplikacji.Mam Samsunga S23+ i od pół roku czyli od kiedy mam 3HL nie udało mi się ani otrzymać wiadomości, ani wysłać jej z auta. Mogę dyktować smsy, ale nigdzie nie dochodzą. Faktem jest, że używam natywnej apki SMS od Samsunga. Macie potwierdzenie, że apka Androidowa daje radę?
no mi się to nie udaje i to z dwoma samsungami, stary S10+ i S22, wczoraj szukałem przyczyny i nie znalazłem.To sprawdzę i doprowadzę do działania.
Mam natywnMam Samsunga S23+ i od pół roku czyli od kiedy mam 3HL nie udało mi się ani otrzymać wiadomości, ani wysłać jej z auta. Mogę dyktować smsy, ale nigdzie nie dochodzą. Faktem jest, że używam natywnej apki SMS od Samsunga. Macie potwierdzenie, że apka Androidowa daje radę?
Pamietam, że musiałem kiedyś zainstalować natywną apke, aby potwierdzić aktywacje apki bankowej.mam to samo, wiadomości nie działają w obie strony, nie używam żadnej dodatkowej aplikacji.
no mi się to nie udaje i to z dwoma samsungami, stary S9+ i S22, wczoraj szukałem przyczyny i nie znalazłem.
Wszystko udostępnione, chwilowo nie mam pomysłu.
Na początku używania TM3 miałem S7 staruszka i wszystko działało.no mi się to nie udaje i to z dwoma samsungami, stary S9+ i S22, wczoraj szukałem przyczyny i nie znalazłem.
Wszystko udostępnione, chwilowo nie mam pomysłu.