Nic tak nie zniechęca do kupienia elektryka, jak komentarze powyżej.
Czyli jeżdżąc majątku sprawdzać statusy ładowarek w UDT i na stronie Michała, inaczej beka ze mnie.
Nie o to chodzi... Gdybym to ja jechał na "oparach" i już któraś z rzędy ładowarka byłaby nieczynna, to po prostu zamiast jechać jak ciołek do następnej poszukałbym informacji w aplikacji operatora danej ładowarki czy jest ona czynna zanim się tam pojedzie... mamy infrastrukturę już i tak o niebo lepszą niż 4 lata temu, ale nadal to jest dno, więc zamiast liczyć na jej poprawne funkcjonowanie, warto sprawdzić zanim się ustawi cel na kolejne i to już ostatnie miejsce...
Jak jest 1 stycznia i ruszasz na poszukiwanie np. płynu do naczyń to jedziesz na ślepaka do żabki, czy sprawdzasz jednak czy jest otwarta zanim wyruszysz? Tym bardziej jak już odwiedziłeś 5 i to jest ostatnia, do której masz szanse dotrzeć? To jest kwestia beki z braku zdrowego rozsądku, a nie z nie używania mojej apki.
Jeszcze żeby to były jakieś sensowne ładowarki jak GreenWay, albo nie wiem Tesla Supercharger... On jeździ po jakiś wynalazkach na MOL i się dziwi, że to nie działa... Ja nawet nie mogę znaleźć gdzie on mógł być na tym MOLu, bo nie ma takich ładowarek nigdzie w okolicy tego Baranowa, w którym skończył na Orlenie...