Taką mają koncepcję. Zasadniczo 🙂Żebyśmy się dobrze zrozumieli: Nissan obniżył o kilkanaście tysięcy (rzędu 7%) cenę za dwuletnie auto i ludzie się na to rzucają?
Nie wiem gdzie na tym folderze znalazłeś coś o jakimkolwiek wynajmie. To jest ogólna zniżka, więc dotyczy również kupujących samochody, a nie wynajmujących. A właściwie przede wszystkim kupujących, bo tych jest zdecydowanie więcej.Jak bierzesz w leasing i oddajesz za parę lat, to jaki problem w roczniku? Bardziej problem że to słabe auto. Sporo żre podobno.
z moich jazd testowych wynika że ze zużyciem nie było tak źle. bardzie mi przeszkadzały stare multimedia. Szkoda że Nissan nie dostał systemu z Renault.Jak bierzesz w leasing i oddajesz za parę lat, to jaki problem w roczniku? Bardziej problem że to słabe auto. Sporo żre podobno.
Nic w pośpiechu. Za rok też będzie podobna promocjaNissan jeszcze 2023 wyprzedaje ale musicie sie spieszyć bo to juz naprawdę ostatnie sztuki
View attachment 24087
z tym samym rocznikiem 😉Nic w pośpiechu. Za rok też będzie podobna promocja![]()
Nie tak źle czyli ile? Bo na jutubie mówią że ponad 25 kwh na 100.z moich jazd testowych wynika że ze zużyciem nie było tak źle. bardzie mi przeszkadzały stare multimedia. Szkoda że Nissan nie dostał systemu z Renault.
Kto mówi użytkownicy, czy tzw dziennikarze / jutuberzy? Tym to w większości niczym nie dogodzi, a z samochodem obchodzą się często w systemie zero jedynkowym.Nie tak źle czyli ile? Bo na jutubie mówią że ponad 25 kwh na 100.